Comfort Tropical Dream fra Lilleborg

Dere som leser bloggen her fast vet at jeg er ganske varsom med bruken av parfymerte vaskemidler og tøymyknere. Dels fordi vi heller bruker uparfmerte varianter her i huset, av åpenbare grunner, og dels fordi jeg nesten brekker meg når folk stinker skyllemiddel på flere meters avstand. Det er nesten like ille som når folk overøser seg med flere desiliter parfyme hver dag og trur det lukter godt. Nei takk, alt med måte tenker nå jeg. Og man trenger virkelig ikke ei halv flaske skyllemiddel pr vask. Men når man doserer forsiktig, og bare får en diskret duft i tøyet sitt, da synes jeg det er helt OK. Jeg bruker hovedsakelig parfymert tøymykner når jeg vasker sengetøy og håndklær, og den siste tiden har jeg brukt denne flasken, Comfort Tropical Dream fra Lilleborg.

Comfort flaske

Jeg tror den kom i februar, kan det stemme? Det er i hvertfall en god stund siden jeg kjøpte den, men det er først nå nylig jeg har tatt den i bruk. (Måtte bruke opp den gamle først.) Og den lukter så godt! Tenkte derfor jeg måtte komme med tips til dere her.

Comfort

Det står på flaske at den har hint av tropisk frukt og blomster, uten at det er spesifisert noe nærmere. Og egentlig er det ikke så viktig akkurat hvor de har hentet inspirasjon til å fremstille duften fra. Det er noe sommerlig og tropisk over den, men jeg synes også jeg kjenner igjen duftet av viskelærene vi sparte på da jeg var liten. Dere som vokste opp på 80-tallet skjønner hva jeg mener. Akkurat slik det luktet nedi viskelærposen min, dufter tøyet etter at jeg har brukt dette skyllemiddelet på vasken. Ah, så deilig. Og jeg blir i så godt humør når jeg kjenner duften. 😀 Og så kjennes det litt ut som søt frukt og litt som smågodt. Og det som er så fint er at den deilige eimen sitter i en stund. Så sengetøyet bevarer duften i flere dager selv om det er tatt i bruk. Nice.

Comfortflaske

Jeg er egentlig veldig glad i både Miloskyllemiddelet (himmelsk duft!!) og comfortvarianten som heter Creme Soft Cotton (her), men liker å variere med litt andre dufter innimellom. Og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjøpe denne flere ganger i løpet av sommeren. ☀

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.