Ostepop fra Maarud

Noen ganger skulle jeg ønske bloggen hadde lyd. Da hadde det vært så mye lettere å formidle ordentlig glede, glød og begeistring. I går gjorde jeg nemlig en fantastisk oppdagelse: Ostepop fra Maarud! Den er tilbake!

OStepop på Spar

Siden jeg hadde fått tips om en ny potetgullpose som bare skulle selges hos Spar, var vi kjapt innom Sparbutikken på Sundvollen. Potetgullet jeg lette etter er forøvrig også fra Maarud og har smak av Aioli. (Ja, jeg fant det, innlegg kommer etter hvert.) Det er faktisk ingen Sparbutikker i nærheten her jeg bor, men siden vi skulle hjem til Hønefoss en tur var det veldig enkelt å ta en rask pause på Sundvollen. Og mens jeg hastet rundt og gransket alle butikkens hyllemeter etter nevnte aiolipose, lyste altså denne gule herligheten mot meg. Jeg ble så glad!

Ostepop

Posen er temmelig lik originalen vi husker fra 80-tallet, men den hvite bunnfargen er erstattet med gult. Retro font og design forøvrig er heldigvis på plass, og jeg ble nesten litt nostalgisk der jeg sto. Kjøpte selvfølgelig en pose, men siden vi ikke var hjemme i går, ble det ikke til at vi smakte før i kveld.

Det luktet ikke så veldig mye da jeg åpnet posen. Helt greit det, vi vet vel alle at skarp ostepopodør ikke er spesielt sjarmerende. Så skulle det smakes, og dommen var ganske unison. Denne likte vi!

Ostepop åpnet

Det blir lett narurlig å sammenligne med cheez doodles som er det jeg vanligvis kjøper, og da må jeg først si at disse er noe mer orange i fargen. Bildet er litt mørkt, men de er uansett mer orange, cheez doodles har en noe gulere nyanse. Men jeg tror ikke disse er riktig så skarpt orange som jeg husker Maaruds ostepop fra da jeg var liten. Hver enhet er heller ikke like tykk. Konsistensen er litt luftigere og spørere enn cheez doodlesen, følgelig virker også hver ostepop litt lettere i hånden.

De tre-fire første jeg spiste syntes jeg ikke smakte så mye. De føltes nesten litt tørre. Men folkens, her er det bare å ha en liten porsjon tålmodighet. Ganske snart satte nemlig smaken inn, og det var akkurat som om den modnet litt i munnen. Vips var jeg hekta. Dette var fin, behagelig ostepop, om ikke så sterk på smak. Allikevel var smaken tydelig, og definitivt så god at jeg hele tiden fikk lyst på en til og en til. Ekte cheddar gir ekte smak. Jentene mine delte som nevnt begeistringen, og det tok ikke lang tid før skåla vår var tom. Jeg er så glad for at Maarud ikke gir opp på ostepopfronten, men kjører på med lansering igjen og igjen. Håper virkelig denne posen blir en stayer. For evig og alltid.

Ostepop i skål

Jeg har vært i fire andre matbutikker i helgen også, men foreløpig ikke sett posen noe annet sted enn hos Spar. Allikevel får vi da tro at den blir å oppdrive hos flere kjeder i aller nærmeste fremtid? Kan umulig tenke meg noe annet. Jeg kommer til å kjøpe posen igjen og igjen! Den kosta forresten 12.90, -helt overkommelig pris.

Flere som deler min begeistring over denne ostepopen?
(I så fall er det lov å bruke deleknappen nederst her) 😀

Gjenkjøp: JA

 

Følg meg forresten gjerne på Snap – la ut denne posen på My Story da jeg fant den i butikken i går. consuming.no heter jeg der.
På Instagram heter bloggprofilen min @consumings 

Bare ei uke igjen til vårslipp – jeg blir stadig glad for tips! ☀

🙂 🙂

8 thoughts on “Ostepop fra Maarud”

  1. Eksklusiv Norgesgruppen-vare kun til påske, dessverre, så den blir borte igjen 🙁 Spurte på min lokale Kiwi når jeg så de la dusinvis av poser i handlevogn for å bli kvitt det de hadde igjen. Derfor den lave prisen 🙁

  2. Ikke noe om denne ostepopen, men du sa du blir glad for tips 🙂 Nå har Tine oppdatert nettsiden sin med de nye produktene: http://www.tine.no/produkter/nye-produkter. Iskaffen så jo veldig spennende ut og som jeg har kommentert før ny cottage cheese og kesam. 🙂 Skjønner ikke hvorfor kesam bringebær er på listen, den har man jo kunnet kjøpt lenge nå. Utrolig at jeg ikke har smakt den enda, men syns den er så dyr… 😉 Og på det store bildet øverst ser det jammen meg ut som mager vaniljekesam kommer i en større forpakning?

    1. Se der ja. Enig, kesam med bringebær er ikke ny, men tror den var eksklusiv for Coop en stund før den kom ut i alle butikker i vinter. Men den der med jordbær og rabarbra er vel ny?

      1. Ja, den er ny ja, og den med blåbær. Men det står fortsatt på nettsiden om bringebærkesam at den er selges kun i Coops butikker?

        1. Gjør det? Kanskje det er tilfelle da. Jeg trodde den var sluppet over alt, men skal ikke påstå noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.