Mild & parfymefri body lotion fra Dr Greve

Som jeg har skrevet før synes jeg det er ekstra gøy når det lanseres hele nye seier. Videre fikk dere sikkert med dere at jeg rundt slippet i februar så en lang, lang hylle med nye produkter fra Dr Greve på Meny. Jeg har etter hvert prøvd meg gjennom noen av dem, og flere skal det nok bli, -antagelig var det den magiske duften fra den første dusjsåpen jeg skrev om her som gjorde at jeg ble litt solgt. Men denne gangen skal jeg skrive om noe uten duft, nemlig tuben med Mild & parfymefri body lotion.

Dr Greve mild og parfymefri

Som man kan lese på baksiden av tuben er dette en krem som passer for både store og små. Den skal være utviklet for ekstra tørr og sensitiv hud som trenger ekstra pleie, slik man gjerne gjør her oppe i vårt nordiske klima, og den er altså fri for både parfyme, parabener og fargestoffer.
(Bildet av baksiden ble visst litt uskarpt. Her er link til hjemmesiden for dem som evt. vil lese tydeligere)

Dr Greve mild og parfymefri på baksiden

Grunnen til at jeg tenkte jeg måtte lage en bloggpost om denne her, altså i tillegg til at den er å få kjøpt i dagligvarebutikkene, er at vi nå har prøvd den en stund på typisk tørr og sensitiv barnehud.
Her i huset må det nemlig smøres en del, og jeg kan trygt si at vi har vært igjennom det meste av det som finnes i allergihylla på apoteket de siste årene. Og nå skal ikke jeg på noen måte påstå at den ene kremen er bedre enn den andre, jeg tror heller det er veldig individuelt hva som funker bra og ikke. I tillegg føles det også ofte OK å variere litt mellom de ulike kremvariantene som finnes. Men nå har vi altså gitt denne en sjanse, og så langt har den vært fin.

Dr Greve mild og parfymefri i hånden

Kremen lukter slik som krem som ikke lukter noe pleier å lukte. Altså ingenting, men fortsatt krem. Følger dere meg? 😏 Det er jo en duft der, selv om den ikke kommer fra parfyme. Det er altså ingen fare for at bruk av kremen skal forstyrre annen godlukt man eventuelt måtte velge å dusje seg med. Når man skal smøre barn synes jeg uansett det er best å bruke krem uten duft, da det blir helt feil med sterk, voksen parfymeodør fra de små. Parfymerte kremer kan vel også ha en tendens til å bidra til kløe og irritasjon i seg selv.

Det vi også likte med denne her var at den var så glatt og lett å smøre utover. Det var egentlig det beste. Den er ikke helt rennende, men lett nok til at den enkelt kan smøres jevnt og fint utover ganske kjapt. Jeg orker ikke kremer som er for faste og seige, da tar smøringen så uendelig lang tid hver eneste gang. Og når eksemen melder seg er det kjedelig nok med all smøringen i utgangspunktet, da velger vi ikke noe som tar ekstra lang tid å påføre.

Dr Greve mild og parfymefri smøres

Så da er dere tipset. -Både dere småbarnsforeldre som stadig må smøre de små, og dere andre som stadig smører dere selv. 🙂 Denne kremen trenger man ikke dra til apoteket for å finne, de har den i matbutikken.
Jeg synes alltid det er fint å ha ulike varianter å alternere mellom, og ser for meg at vi sikkert kjøper ei tube igjen nå og da i tiden som kommer.

Gjenkjøp: Ja 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.