Melkerull med Oreo fra Freia

Hurra, da var det endelig flere nyheter å oppdrive. Se her – Melkerull med Oreo!
Den hadde jeg ikke hørt om.

Oreorull

Som dere ser er dette en helt vanlig Freiarull, med helt vanlig Freiastørrelse. Den lå liksom lett henslengt sammen med de andre Freiarullene i sjokoladehylla, og var egentlig ikke spesielt synlig. Det var faktisk et av barna mine som oppdaget den. Supert det, og når det kommer en nyhet, sånn rett før et produktslipp, da spiller det ingen rolle hvilken ukedag det er. Vi måtte kjøpe og smake.

Oreorull i butikken

Det luktet ganske vanlig, deilig melkesjokolade når vi pakket opp. Kanskje med hint av noe halvmørkt?

Utseendemessig var bitene akkurat som forventet. Glatt sjokolade uten noe mønster. De små, mørke kjekspartiklene var ganske synlige over hele sjokoladebiten og gjorde det lett å se at dette ikke var ren melkerull.

Oreorull åpnet

Smaken var helt okay, men ikke spesiell. Det kjentes som ordinær melkerull med kjeksbiter. Ikke rart, det er jo akkurat det det er. At de mikroskopiske bitene kommer fra Oreokjeks var ikke så lett å kjenne. De kunne godt ha vært fra annen mørk kjeks også. Kanskje de er det? Neida, vi får vel stole på at Mondelez har stappet ekte vare inni sjokoladen. Må ta med at selv om kjeksbitene smaker greit, og totalen også er god, føler man seg bitte litt snytt. Halve gleden med en Oreokjeks er nettopp det hvite kremfyllet, og akkurat som hos Oreoplaten til Freia ser man ikke snurten av det her. Tenk så digg om de heller hadde laget rull hvor bitene hadde hatt tilsvarende fasong som hos Smil og Melkebart? Med Oreofyll inni? Kjekssmulene kunne fortsatt ha vært blandet inn i sjokoladen rundt.

Oreorull biter

Siden barna ble veldig begeistret for denne her, (mye mer enn meg,) blir det sikkert gjenkjøp. Vi er jo veldig glade i sjokolade i rull her i huset.

Morsom nyhet, og jeg tipper den kommer til å selge bra på Oreonavnet.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Melkerull med Oreo fra Freia”

  1. Den er sikkert god den, men mistenker at den er lik den storplaten – bare i miniformat. Savner det melkefyllet som du får i de Milka-oreoplatene fra Sverige. Dette blir liksom litt halvveis for min del….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.