Kornmo Bakte Knekkebrød Havre & Solsikke

For en stund siden smakte jeg på de nye, bakte knekkebrødene med Urter & Havsalt fra Kornmo, og de var veldig gode. Innlegg her.
Nå har jeg testet den andre varianten som har kommet også, den med Havre & Solsikke.

Kornmo knekkebrød hvare og solsikke

Disse er bakt med havregryn, solsikkekjerner, hvetekli, linfrø, og akkurat som på den andre pakken står oppskriften på baksiden. Synes det er veldig generøst av Sætre at de deler. Tommel opp.

Kornmo knekkebrød hvare og solsikke oppskriften

Esken inneholder 10 knekkebrød, delikat innpakket i cellofan, akkurat som hos pakken med urter & havsalt.

Kornmo knekkebrød hvare og solsikke i pakken

Kornmo knekkebrød hvare og solsikke på fjøla

Jeg hadde halvveis bestemt meg for at den andre sorten kom til å være best. Urter setter alltid god smak på produkter og havsalt er en safe løsning for å gi en ekstra liten piff. Men etter å ha smakt disse er jeg neimen ikke sikker på hvilke som er best. Disse var nemlig også veldig gode. Konsistensen var tilnærmet lik den andre sorten, altså ikke så voldsom eller hard som utseende egentlig kan gi inntrykk av. De er ganske lette å knekke over, og man blir ikke sår i ganen av å tygge dem. Jeg kan vel ikke kalle et knekkebrød saftig, men det var absolutt ikke så tørt som jeg hadde innbilt meg heller. Med en gang jeg tok en bit i munnen var det akkurat som om jeg kjente noe søtlig, men det forsvant ganske fort. Er nok den lille dæsjen med honning som sørger for det. Videre synes jeg sammensetning av frø var fint balansert og man kan nok si at disse ga et mer ordinært inntrykk enn de med urter og havsalt. Og da mener jeg på en positiv måte. Det er vel helst det ordinære vi vil ha, ikke sant? Det som er trygt og kjent. I hvertfall er det ofte sånn her i huset. Etter at vi har prøvd og testet litt mer spesielle produkter, havner vi lett tilbake til de mer “vanlige” smakene og konsistensene.

Kornmo knekkebrød hvare og solsikke med pålegg

Jeg ble faktisk også servert disse på en ost & kjeks-kveld forrige helg, og de passet veldig godt inn på kjeksfatet. Helt greit med et litt sunnere alternativ enn disse crackersene som er badet i olje.
Til slutt må jeg ta med at de ga en fin metthetsfølelse, noe jeg synes var veldig bra. Da trenger man ikke så mange.
Fin nyhet, disse kjøper jeg helt sikkert igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Kornmo Bakte Knekkebrød Havre & Solsikke”

  1. Hadde vært fint im det sto hvor lenge knekkebrødene skal stå i ovnen og mange grader ovnen skal stå på Gode er disse knekkebrødene fra kornmo

  2. Nye knekkebrød med urter og havsalt er kjempegode.Nå er det slutt med Wasa. Terning 6.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.