Dino Zourr fra Haribo

Mmm, vi har spist mer snop i helgen vi. 😛 Dere leste kanskje de to innleggene jeg skrev for litt siden om surt godteri fra Haribo? (Chat her og Flower her) Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive om den tredje varianten, Dino Zourr, men siden posen nå heger på display i tilnærmet alle butikker jeg er innom, måtte det bli et innlegg allikevel.

Haribo i butikken

Dette skal være den sureste varianten av de tre. Bare se nederst på posen – den har alle fire sitroner dekket. Gulp.

Haribo Dino

Som dere vet er jeg ikke sånn superglad i surt snop. Er litt for gammal til å sette pris de mest ekstreme smakene, men OK, nysgjerrig er man jo allikevel, så det fikk briste eller bære.

Posen her inneholder ulike dinosaurer av gele, små søte sådan, og alle har syrlig kandisering på utsiden. Dermed blir nok dette posen som har mest like biter av de tre Sour-posene, selv om det er forskjellig farge og smak på geleen.

Mmm, det luktet friskt gelegodt.

Haribo Dino åpnet

Så laget vi like godt en liten oppstilling til ære for bloggfotografen.

Haibo Dino biter

Hjææælp tenkte jeg da jeg skulle smake på den første. Fire sitroner måtte da gjøre forferdelig vondt inni munnen? Men dere, disse var slett ikke så sure. Jeg synes faktisk de var mer behagelige å ha i munnen enn bitene fra Flower-posen. Så rart. Og så bra.

Det er ganske tett, fin gele gjennom hele biten, og den er ikke spesielt seig. Kanskje det er nettopp tykkelsen som er med på å bidra til at inntrykket ikke var så avskrekkende surt? Kandiseringen på utsiden er syrlig, ja, men ikke i så sterk grad jeg hadde innbilt meg. Dessuten forsvinner den ganske fort så biten kjentes behagelig i munnen.

Haribo dino i skål

Jeg likte disse jeg, og kjøper faktisk heller disse igjen enn Flower-posen. Men Chat er fortsatt nr 1. 🙂

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.