Ryddigere Twinings Green Tea Blueberry & Raspberry

Når vi er inne på dette med ny emballasje, må jeg bare følge opp med et innlegg til. Og denne gangen skal det handle om te. Jeg drikker ikke så voldsomt mye te, men de gangene jeg lager meg en kopp velger jeg som regel ulike varianter av frukt-te. Og har dere sett her? Serien med grønn te fra Twinings har fått nye, oppgraderte bokser. De var jo mye finere enn de gamle. Her er min med smak av blåbær og bringebær.

Twinings ny boks

Og i tilfelle dere ikke husker hvordan de gamle så ut, så tok jeg et bilde av den også. – I en småstøvete butikkhylle. Usj da.

Twinings Green Tea Blueberry & Raspberry gammel boks

Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det før jeg så både ny og gammel boks ved siden av hverandre i butikken, men de gamle hadde en mye mer orientalsk font. I tillegg synes jeg resten av designet så litt rotete ut. Sikkert fordi den nye var så stilren og ryddig.

I tillegg til at ny emballasje alltid er moro, må jeg påpeke en annen liten detalj også. Teposen var uten stift.
Nå er det jo veldig mange andre varianter av te-poser som også kommer uten stift, så stiftfrie teposer i seg selv er ingen nyhet. Men har ikke disse her hatt stifter før? Noen som vet? Og om så stemmer, og de nå er fjernet, er jo det veldig bra. Jeg aner ikke hvor mange slike te-pakker som selges pr år, det må jo være mange millioner på verdensbasis, og det er ganske mange stifte spart.

Twinings Green Tea Blueberry & Raspberry uten stift

Twinings Green Tea Blueberry & Raspberry i koppen min

Og hvis noen ikke har smakt akkurat denne tevarianten kan jeg ta med at den dufter veldig friskt, er fruktig og fin i smaken, og jeg kjøper den stadig vekk. 🙂

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Ryddigere Twinings Green Tea Blueberry & Raspberry”

  1. Liker også det nye designet, men har lagt merke til at prisen har gått noe så kolossalt! Vil si en dobling av prisen på enkelte teer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.