Stjernebacon i terninger fra Gilde

Det er stadig noen nyheter jeg smaker, men ikke rekker å skrive om. Jeg tar litt i bilder i hyrten og styrten før vi skal spise, men så blir det ikke til at jeg lager innlegg. Og denne pakka med Stjernabacon i terninger fra Gilde var på nippen til å havne i den kategorien. Men så ombestemte jeg meg, må bare nevne den kjapt.

Stjernebacon

Helt siden Gilde endret navn på det som tidligere het Smårettbacon, til Smårettsvinekjøtt, har jeg småventet på at de skulle komme med et produkt i samme kategori som kvalifiserte for å bruke bacon i navnet. Og det kan man trygt si at disse terningene gjør. De både ser ut, luker og smaker slik bacon skal smake.

Stjernebacon åpnet

Jeg synes bacon er utrolig godt. Og i tillegg til den fantastiske smaken er det nærmest et universalprodukt. Det passet til frokost og brødmat, i salater, som tilbehør til diverse retter, til middag og you name it. Dette her stekte jeg opp da vi skulle ha potetklubb til middag. Det passet perfekt.

Stjernebacon i panna

stjernebacon på papir

Jeg kjøpte denne pakken på Meny, men mener jeg har sett den i ganske mange andre butikker også.

Her blir det så klart mange, mange gjenkjøp. -Og så kan man kanskje få ønske seg en oppgradering av etiketten hvis produktet selger bra? Denne ser jo ut som om den er ti år gammel. En litt mer tidsriktig look synes jeg dette baconet fortjener.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.