Sprett PLUSS Drikkeyoghurt fra Tine

I helgen testet lillemor og ei venninne den nye Sprett PLUSS Drikkeyoghurten fra Tine.

Sprett drikkeyoghurt

Yoghurtspisingen her i huset går veldig i bølger og etter en liten pause er vi nå inne i en yoghurtperiode igjen. Og da går alle sorter unna. Både de i små begre, drikkeyoghurter og de ulike variantene som har medfølgende müsli. Det passet derfor supert at det har kommet en liten Sprett-nyhet.
Her er det 4 små beger i pakken, og de er jo søte å se på. Skjønner at de små lar seg friste når de ser disse i kjøledisken.

Sprett drikkeyoghurt enkel

Ser på nettsiden til Tine at yoghurten har 25% frukt- og bærjuice og grønnsaker, at den inneholder vitamin D, og at den er en naturlig kilde til kalsium, proteiner og vitamin B12. Høres jo veldig bra ut det. (Det sto litt mer fakta der også, så dere som er spesielt interesserte kan evt. klikke her for å lese resten.) Smaken er en kombinasjon av druer, jordbær, eple og gulrot, og jeg var litt spent på om gulrotsmaken kom til å være dominerende. Det hørtes jo unektelig litt pussig ut med gulrotyoghurt.

Vi åpnet korken på den første lille flasken og tittet nedi. Og jeg må si jeg ble litt overrasket. Siden drikken inneholder både jordbær og gulrot hadde jeg sett for meg en lys rød-rosa farge, men denne her var ganske trist og gråbeige. Heldigvis luktet det veldig fruktig og friskt, så fargens betydning ble fort underordnet.

Sprett drikkeyoghurt fargen

Selv om dette ikke primært er et produkt for meg, måtte jeg ta en liten slurk for å teste. Smaken kjentes som en fint sammensatt fruktsmak, det var begge småsmakerne og jeg enige om, men det var ganske vanskelig å pinpointe en enkelt frukt eller grønnsak. Kan ikke si jeg kjente noe tydelig gulrot i hvertfall. Jeg syntes egentlig smaken minnet om skogsbæryoghurt. Og det var litt rart for den inneholder verken blåbær, bjørnebær eller bringebær. God var den i alle fall, så her gikk det unna. Den var ikke spesielt sur, men selvsagt syrlig og ganske frisk.

Sprett drikkeyoghurt drikkes

Det er ikke så mange slurker i en slik liten flaske, så en av jentene ville gjerne ha en til med en gang den første var tom. Tror det besvarer gjenkjøpsspørsmålet ganske greit. Frisk og fin liten nyhet dette her altså, den havner nok i handlevogna om ikke så alt for lenge.

Gjenkjøp: Sikkert

 

6 thoughts on “Sprett PLUSS Drikkeyoghurt fra Tine”

  1. Mine små likte også denne. Pluss til Tine for at de ikke putter ekstra farge i produktet, selv om det ser kjipt og grått ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.