Parfymefri håndsåpe fra Dr Greve

Dere leste kanskje at jeg prøvde en av de nye dusjgeleene fra Dr Greve for litt siden? Den som hadde nesten magisk duft (her). Vel, Dr Greve har jo kommet med en hel liten serie med nye produkter, og nå har vi like godt testet et til. Nærmere bestemt Parfymefri håndsåpe. Så blank og fin.

Dr Greve parfymefri håndsåpe på vasken

Fatter ikke disse bloggerne som klarer å ta massevis av fine bilder av seg selv i speilet. Jeg skulle bare ta bilde av en såpeflaske og kløna bra for å få det til å se OK ut. Ville ikke ha med halve meg, speilrefleksjoner av meg eller deler av armen min på bildet. Høh, dette er sikkert bilde nr 50 eller deromkring. 🙂 Jaja, det gikk til slutt.
Denne Dr Greveserien skal være utviklet for sensitiv hud som trenger litt ekstra pleie i vårt nordiske klima. Passer meg bra. Jeg tenkte at den sikkert ville være OK for både store og små hender som vaskes mange ganger om dagen. Kanskje ikke alle like frivillig hver gang…. Såpen skal også være fri for parabener, og som vi ser fri for fargestoffer.

Dr Greve parfymefri håndsåpe baksiden

Jeg synes alltid det er litt rart med såpe som ikke har duft. Venner meg liksom ikke helt til det. Tenker litt instinktivt at man ikke blir helt ren og at det på en måte ikke er en fullverdig såpe. Bare tull selvfølgelig, men man er jo vokst opp med at hendene gjerne skal dufte godt av såpe etter en håndvask. På den annen side er det veldig fint med parfymefrie alternativer som ikke forstyrrer duften av eventuell parfyme, bodylotion etc. Det kan jo bli for mye av det gode noen ganger. Og det er ikke riktig alle dufter som passer sammen. Og ikke minst er det fint med parfymefrie alternativer for små, sensitive hender som har eksem og allergi.

Dr Greve parfymefri håndsåpe på hånden

Denne såpen var fin den. Glatt, bløt og behagelig. Vi har brukt den en stund, og jeg lover at vi har blitt like rene som når vi bruker parfymerte såper. Og like viktig; jeg synes hendene kjennes både mjuke og glatte etter vask. Huden blir heldigvis ikke ru, tørr eller stram slik noen slike kjiperud-såper kan få meg til å føle meg. Min lille hjelper og håndmodell for anledningen er også stadig ren og fornøyd.

Tenker at jeg gjerne kan kjøpe en slik flaske igjen i ny og ne for å få litt såpevariasjon på badet, men noen ny favoritt har den ikke blitt. Til det er jeg litt for svak for duften av renhet. Kan uansett tenke meg at den er kommet for å bli i butikkhyllene.

Gjenkjøp: Gjerne det

 

6 thoughts on “Parfymefri håndsåpe fra Dr Greve”

  1. Du burde teste ut ferdigvafler og ferdigpannekaker (i frysedisken tror jeg), husker ikke merket men ville vært moro å høre hvordan de er. Selv har jeg ikke særlig tro på u-ferske pannekaker og vafler, men kanskje det blir en positiv overraskelse?

    1. Hvis du mener de som ligger i plastikk i kjøledisken så har jeg faktisk smakt dem. Og de var helt greie. Varmet dem på plate i stekeovnen et par minutte og så kjentes de ganske nylagde ut. 🙂

  2. La merke til noen posjonspizzaer jeg ikke hadde sett før i disken med ferske pizzabunner (de fra Peppes bl.a.). Vet ikke om de er nye, har du testet dem?

    1. Vet de hadde det på Rimi og Ica før, kanskje noen andre har overtatt produktet? Var en egen Ica-merkevare tror jeg. Hvilken butikk så du det i? Var det Coop? De skulle visst smake seg gjennom en del av Ica-varene for å se om de skulle overta noen av dem. Mener det de hadde før var to små pizzaer i samme pakke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.