Nugatti Zero

Vet at mange var spente på den nyeste Nugattien, Nugatti Zero før produktslippet i vinter. Nugatti har jo nærmest blitt et ikonisk produkt, og det er ganske utrolig hvor mange varianter av dette sjokoladepålegget som har dukket opp i årenes løp. Jeg fikk faktisk en liten sniksmak på Nugatti Zero allerede i januar, og nå i påsken måtte vi ha en egen boks her også.

Nugatti Zero boks

Nugatti Zero er, som vi forstår ut fra zeronavnet, uten tilsatt sukker. I stedet er det brukt noen søtningsstoffer som heter sucralose og maltitol. Man får altså søtsmaken fra noe annet enn sukker. Skjønner at det er fristende å ri på zerobølgen, og salgsmessig får man sikkert mye gratis ved å velge akkurat det navnet, men jeg skulle ønske de hadde våget å komme med noe helt nytt og catchy.

Nugatti Zero åpnet

Fargen på denne her er litt mørkere enn hos originalen. Jeg synes nesten det minnet litt om Sjokade selv om den ikke er så mørk som den. Konsistensen var ganske glatt, altså ikke nevneverdig kornete slik jeg synes originalen har en tendens til å virke, og det gikk lett og fint å smøre utover.

Smaken er som en tilnærmet vanlig, dog litt tam Nugatti. Kanskje litt mer kakerøreaktig i smaken og ikke riktig så søt. Jeg synes ikke det nøtteaktige kom noe særlig fram. Bra for meg som ikke er sånn superfan av nøttesmak på sjokoladepålegg, men kanskje bittelitt nedtur for de som liker dette innslaget. Men helt greit. Totalt gir Nugatti Zero en helt OK følelse av å spise sjokoladepålegg, men samtidig er det akkurat som om noe mangler. Og det hjelper ikke å ta ei skive til, for noe av sukkerhungeren sitter fortsatt litt i. Minstejenta mi mente det var godt, men litt sterkt på tunga til å være sjokoladepålegg.

Nugatti Zero på rundstykke

Jeg tror nok ikke jeg kjøper denne boksen igjen. Her i huset har vi fortsatt Nugatti Melkesjokolade som favoritt (innlegg her). Og så lurer jeg litt på om det er marked for både Nugatti Zero og Nugatti Max? Jeg tror en etter hvert blir stemt ut. Hva tror dere? Blir det i så fall Max’en som må gå?

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Nugatti Zero”

  1. Prøvde denne jeg og. Synes den var god, og ikke for søt. Men jeg ble svært oppblåst etter å ha spist bare 1 skive med nugatti (reagerer antagelig på søtstoffet), så det blir ikke gjenkjøp her.

  2. Jeg syns den er veldig god, men enig at den ikke er så søt, men ble fort vant til det. Nå spiser jeg aldri nugatti egentlig, men kommer til å kjøpe det oftere nå som det finnes en sukkerfri variant 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.