Nóa Kropp sjokolade

Det begynner å bli en stund siden forrige sjokoladeinnlegg, så nå må jeg bare skrive litt om denne artige saken: Nóa Kropp sjokolade. Hvor komisk er ikke det navnet på en sjokolade?

Kropp 2

Dette er en bar av islandsk melkesjokolade, og inni er den fylt med ganske harde, knasende maiskuler som buler ut på baksiden.

Kropp baksiden

Nå har jeg faktisk spist en slik to ganger, og må med en gang si at mengden maiskuler har vært veldig varierende. De har også vært litt ujevnt fordelt. På denne her synes jeg de var ganske pent strødd utover, men den forrige jeg spiste hadde kulene sine veldig konsentrert på den ene siden.

Kropp foran

Sjokoladesmaken synes jeg var typisk utenlandsk. Den minner kanskje litt om Hval sin og litt om annen islandsk sjokolade. Søt og god, men den har en bitte liten bismak av noe fremmed. -Men fortsatt god. Maiskulene var litt tette, og de nærmet seg grensen til kjeks, men de holdt seg heldigvis på godterisiden av linjen.

Selv om baren ikke er så stor, (den er på 55 gram,) er den såpass kompakt at størrelsen holder i massevis. I hvertfall syntes jeg det.

Kropp close

Jeg likte denne her jeg, og jentene mine ble veldig begeistret. Og igjen må jeg si det er ganske festlig at den heter Kropp. Navnet funker heldigvis selv om det er islandsk. Det finnes jo en del eksempler på produkter med navn som ikke alltid blir like heldige når de lanseres i andre land enn der de kommer fra…

Jeg liker de små utfordrerne. – Her blir det gjenkjøp.

 Gjenkjøp: Jada

 

7 thoughts on “Nóa Kropp sjokolade”

 1. Morsom!
  Tenkte jeg skulle tipse deg om at «Lucky Lips», smågodt-kiosken rett ved siden av SAGA kino i Oslo, selger noe som minner mistenkelig om»Lakrisknas» fra Nidar.
  Slapp et lite innvendig jubelhyl da jeg så det, hamstret en stoooor pose og kan etter prøvesmaking fastslå at de både ser ut OG smaker som Lakrisknas fra Nidar gjorde.
  Mener å huske fra et tidligere innlegg at du også er glad i disse.
  Ha en fin dag og fortsett prøvesmakingen, koser meg med å lese bloggen din!

  1. Oi oi takk for tips! Ja jeg syntes de var kjempegode, så da spørs det om jeg må ta meg en tur inn til by’n ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.