I ♥ Hjerter Paprika fra Maarud

Nå var det virkelig på tide med en Maarudpost her igjen. Alt for lenge siden sist. Og selv om denne posen med Hjerter ikke er en nyhet tvers i gjennom, var det veldig gledelig å se den i butikken.

Hjeter fra Maarud på Rema

Dette er altså figursnacksen vi vanligvis bare får kjøpt til jul og om sommeren som har konvertert til helårsprodukt. For en lykke! Det må jo bety at de har solgt godt som sesongvare, og at de har potensiale til å bli værende i butikkhyllene i lang tid framover.

Hjerter fra Maarud

Hvis det fortsatt finnes noen der ute som ikke har latt seg friste av tilsvarende hjerter ved juletider, kan jeg fortelle et de absolutt er verdt en smak. Hjertene er lette og luftige, og det er noe med konsistensen som gjør at de nesten smelter i munnen. Smaken er ganske klassisk paprika, og de er supergode med dipp! Man blir ikke stappet eller ubehagelig mett av å spise dem, konsistensen er for lett til det, og det gjør jo at man forsyner seg med det ene hjertet etter det andre litt på autopilot. (Her er innlegget jeg skrev om dem første gang jeg smakte dem, med en litt mer utfyllende beskrivelse.)

Hjerter fra Maarud i åpen pose

Jeg likte ikke designet på emballasjen så godt. Synes både jul- og sommerposene har vært finere. Denne her ble litt fjortis for meg, og minnet mest om skribleriene i min Pusur skoledagbok fra slutten 80-tallet. Skulle ønske det var valgt en litt mer nedtonet, amorøs look, f.eks noe i samme gate som Estrellas hjerter med grill og hvitløk (her). Men, vi vet jo alle godt at vi ikke skal skue den stakkars hundene på hårene, og jeg kommer selvsagt til å kjøpe disse igjen. -Selv om jeg altså syntes posen var litt sær.

Hjerter fra Maarud i skål

Føler forresten et visst behov for å forklare pynten på bordet her. Vi spiste nemlig disse på lørdag. Og er det Grand Prix på TV, da pynter man. Og man pynter med det man har i huset som shimrer og glitrer. Jeg pleier altså ikke å kaste serpentiner utover bordet hver lørdag bare for gøy. 😏

Gjenkjøp: Ja, mange

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.