Flow Kremet Mint fra Synnøve Finden

For en stund siden testet jeg den nye greske yoghurten Flow bringebærdrøm fra Synnøve Finden (her). De var ganske god, så jeg fant ut at jeg måtte gi den andre Flow’en, den som heter Kremet Mint, en sjanse også. Synes forresten fortsatt Flow er et kult navn.

Synnøve Flow kremet mint

OK, i utgangspunktet var jeg litt skeptisk til denne kombinasjonen. Tenker at et sted går grensen for hva man smakssetter yoghurt med. After eight er After eight, supergodt i sitt format, men man trenger ikke akkurat den smaken i yohurtform. Eller hva?

Synnøve Flow kremet mint åpnet

Jeg gikk likevel på med åpent sinn, og snuste inn duften av sjokoladeprikkene som lå under folien i lokket. Deilig, fyldig mørk sjokolade der, ikke noe hokus pokus. Tok meg en smak også, og kan bekreftet at det smakte ekte og godt. Sjokoladen var på grensen til bitter og ikke spesielt søt.

Synnøve Flow kremet mint med dryss oppi

Så tok jeg en skje av yoghurten som egentlig bare luktet småsyrlig yoghurt. Men der kom minten settende gitt. Med en eneste gang. Synnøve har vært raus med peppermyntedråpene vil jeg si, men de overdøvet ikke den syrlige yoghurtsmaken. Man kjenner begge deler. Synes kombinasjonen var utrolig uvandt og ganske snål. Så rørte jeg forsiktig inn sjokoladeprikkene og begynte å spise. Jeg ble ikke videre imponert. Det ble bare mismatch for meg, jeg syntes definitivt ikke mintsmak passet i yoghurt. Mintsjokolade er noe godt man koser seg med til kaffen, eller man smaksetter tyggis og pastiller med mint. I tillegg passer smaken perfekt i diverse tann- og munnpreparater. Men dessverre ikke i et beger med gresk yoghurt.

Synnøve Flow kremet mint innrørt

Jeg skjønner at dette er ment som en koseyoghurt man f.eks spiser til dessert eller når man har lyst på noe godt, men jeg klarte ikke spise opp alt her. Det blir ikke gjenkjøp heller. Beklager, men jeg kan umulig tenke meg at denne varer.

Gjenkjøp: Nei

 

8 thoughts on “Flow Kremet Mint fra Synnøve Finden”

  1. Tror det må ha vært en fabrikksjef som mistet tannkremen i en røre. Og så ble det lansert som Mint Flow, blir nok borte når de har solgt ut det de har vært uheldig med. Forstår ikke hvordan de kunne lansere noe så rart. Når det er sagt, synes ikke bringebær var noe vellykket heller – malplassert sjokolade og bringebærsteiner (eller noe annet) som satte seg fast i tennene. Tøvete produkt, etter min mening…

  2. Åhh jeg syntes yoghurten var kjempegod jeg! Men litt for mye og harde chokoladeknapper for min smak. Prøvde bringebær i dag og syntes slet ikke den var god. Ja, ja- smak og behag!

  3. Jeg er så spent på hva du synes om Skyr Kokkos og Vanilje/kaffe, for ikke å snakke om Nugatti Zero! Tror du det blir noe prøving fremover? Er fast innom bloggen din x flere per dag. Digger konseptet. 🙂

  4. Jeg likte den veldig godt 😀 Men enig i at det var innmari uvant, måtte ta noen biter for å venne meg til det før jeg likte det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.