Biola Kokos/Cupuacu fra Tine

Etter å ha mottatt en melding fra min tidligere kollega Vibeke, med bilde og kommentar om at den nye Biolaen fra Tine var helt nyyydelig, kunne jeg ikke la være å smake den. Har dere sett kartongen? Det er bilde av den på en del reklameposters rundt omkring, og så vidt jeg har skjønt er det en konkurranse på gang hos Tine også, der man kan vinne en tur til Brazil.

Biolareklame

Her er kartongen:

Biola kokos cupupacu

Denne Biolaen er en Limited edition, og den har smak av Kokos og Cupuacu. Etter litt googling fant jeg ut at Cupuacu er en frukt som vokser vilt i regnskogen Amazonas. Den dyrkes også i områder med tilsvarende klima. Frukten smaker visst både søtt og syrlig melonaktig, og brukes til å lage juice, syltetøy eller som ingrediens i desserter. Så lærte jeg det.

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å smake den i det hele tatt. Jeg er bare sånn passe begeistret for Biola, og når jeg drikker det holder jeg meg til safe smaker som blåbær og jordbær. Jeg vet så klart at disse melkesyrebakteriene og vitaminene er bra for meg, men det er så mange andre produkter jeg også må prioritere. Man har jo bare en viss magekapasitet.

Biola i glass

Men nå har jeg altså smakt, og kan fortelle at det luktet veldig kokos da jeg åpnet korken. Smaken er også mye kokos, men man kjenner i tillegg noe syrlig og fruktig. Ikke rart egentlig siden basen er syrnet melk. Jeg var redd den skulle kjennes litt kvalmende, fikk jo litt følelsen av at jeg skulle drikke solkrem, men det gjorde den ikke. Den er bare kald og frisk, og den gir fornemmelsen av sommer! Litt sånn Malibu, sol og ferie. Kan forresten tenke meg at smaken hadde vært supergod som is! Det burde noen lansere.

Oppsummert kan jeg godt forstå at Vibeke kalte denne nydelig. Og om man liker Biola og liker kokos er den bortimot en innertier. Husk at det er en limited edition, så dere som har lyst til å smake må raska på.

Gjenkjøp: Kanskje

 

2 thoughts on “Biola Kokos/Cupuacu fra Tine”

  1. Kult. Jeg måtte google hva cupuacu er. Aldri hørt om før, aldri sett i en fruktdisk.

    Synes designet på plakaten og kartongen var fryktelig tamt. Det er akkurat som om dyrelivet og plantene liksom gjemmer seg sjenert bak Biolaen. Ikke noe samba Rio de Janeiro der nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.