Mini Egg fra Freia

Å nam, se på denne posen fra Freia! Så utrolig kult at disse eggene endelig er kommet i norsk versjon!

miniegg

Etter at jeg litt tilfeldig oppdaget dem på et bilde i helgen, dro jeg ut og leita i et utall butikker, men dessverre uten hell. Og jeg må si det er rimelig frustrerende å få nyss om at et produkt er i salg for deretter ikke å finne det noe sted. Vel, i dag lyste posene endelig mot meg på Coop, og jammen meg hadde de fått dem inn på Narvesen også.

Som dere ser er dette en norsk versjon av de fantastiske Mini eggs’ene fra Cadbury. En positiv Mondelezeffekt spør du meg, jeg har alltid likt eggene supergodt. (Gamle innlegg og bilder av originalen finnes forresten her og her.)

miniegg i åpnet pose

Eggene består bare av ren sjokolade omgitt av et crispy, matt skall, og de smaker så deilig søtt og vaniljete. Størrelsen pr enhet kjennes passe stor i munnen, og de er ikke ubehagelig harde å tygge. Bare veldig gode. Eneste forskjellen fra de engelske er at alle disse er ensfargede, Cadbury har også hatt noen flekkete egg i sine poser. I tillegg er selvfølgelig norsk sjokolade enda bedre enn engelsk. Litt patriotisk må man få lov til å være.

miniegg i skål

Jeg synes det er flott at posen ikke var så stor. Både med tanke på hvor mye man spiser, og hvor mye man må betale. Snop er jo sikkelig dyrt, men 23 kr for denne var overkommelig. Vil man ha mer enn 100 gram kan man heller kjøpe to poser. Ser ikke bort i fra at jeg kan finne på det når det nærmer seg påske.🐥

Dette synes jeg var en ordentlig gledelig nyhet, her blir det uten tvil gjenkjøp.

Gjenkjøp: Vær sikker

 

5 thoughts on “Mini Egg fra Freia”

  1. Kjempegode! Kan anbefale appen «peiling» når du leter etter et spesielt produkt. Det viser hvilke butikker rundt deg som har produktet du leter etter, og til og med når det sist ble solgt ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.