Läkerol Sour Mandarin

Jeg glad i pastiller, og har alltid flere esker plassert rundt omkring.
Det er nærmest et must å ha en eske i jakkelomma, og i tillegg har jeg gjerne noen i veska, en eller to på jobben, kanskje en i bilen og så klart noen ekstra i nammiskapet her hjemme. Ingen fare for at jeg går tom nei. Og siste pastillnyhet jeg har testet nå er denne; Läkerol Sour Mandarin.

Läkerol Sour Mandarin

Når jeg spiser Läkerol pleier jeg å sverge til den lilla, det er en av mine absolutte pastillfavoritter, men det er alltid fint med variasjon. Og denne her, den var slettes ikke dum!
Jeg snuste litt inn når jeg hadde åpnet esken, men her luktet det ingenting. Ble en smule skeptisk. Skulle dette være en pastill med totalt fravær av både lukt og smak? Men ingen grunn til bekymring, det var nemlig flust med smak.
Førsteinntrykket var syrlig. Egentlig ikke unaturlig når den har Sour i navnet, men jeg hadde ikke trodd den skulle være syrlig. Det var faktisk slik at det låste seg litt inne i kinnene når jeg smilte med pastillen i munnen, akkurat slik som man kan kjenne når man spiser enkelte sorter surt godteri. Moro.
Rett etter at jeg hadde registrert det sure, slo mandarinsmaken inn. Og wow, dette smakte virkelig mandarin. Ikke appelsin, men ganske så autentisk mandarin. Syntes pastillen var skikkelig god, og jeg fikk lyst på en til med en gang. Det kjentes nesten mer som godis enn som pastill altså. Det må jeg innrømme. Det var bare noe med den kjente smaken som gjorde den så fristende, og selv om den har helt vanlig pastillkonsistens ga den nesten et saftig inntrykk. Kanskje fordi den inneholder mandarinjuice?

Läkerol Sour Mandarin åpnet

Siden jeg satt på jobb da jeg åpnet esken, -og ble så positivt overrasket, lot jeg tre kolleger som var i ganske umiddelbar nærhet få hver sin smak. To av dem var enige med meg, mens den tredje – som ikke er spesielt glad i sure smaker, ikke delte vår begeistring. En av dem assoassoiserte smaken med å ligge i en spansk appelsineng, med fluer surrende rundt hodet, og han kunne gjerne finne på å kjøpe en eske selv.

Måtte ta meg ei pause etter å ha stappet i meg litt over halve esken på ganske kort tid. Ville ikke ta noen sjanser mht magen, men kunne nok fint klart å spise opp alt sammen på en gang. Dette var en av de beste pastillene jeg har smakt på lenge, og jeg er overbevist om at det blir gjenkjøp.
(Gjetter at den er noe for deg, Kjersti!) 😀

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Läkerol Sour Mandarin”

  1. Ååååå, de hørtes gode ut, og jeg likte de assosiasjonene !! Jeg skal helt klart kjøpe, for jeg vil og ligge i den appelsinengen! 🙂 Takk for link. Så kult man kan se den på statistikken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.