Kremet Kylling & Pasta fra Toro

I dag har jeg spist ferdigmat til middag. Nærmere bestemt Toros nye Kremet Kylling & Pasta med grønnsaker. Det er så lettvint når man er alene hjemme.

Kremet kylling og pasta med grønnsaker fra Toro pakningen

Det er nesten imponerende hvor ofte det kommer nye ferdigretter. Synes jeg ser flere fra de ulike produsentene til hvert eneste produktslipp. Det må da være ganske utfordrende å stadig skulle komme på nye sammensetninger? Av mat som egner seg i en slik skål mener jeg. Greit nok, alle er tydeligvis ikke like vellykkede. Noen forsvinner relativt raskt fra kjølediskene, men like fullt presenteres det stadig nye varianter. Ja ja, spennende for oss forbrukere i hvertfall.

Dette her synes jeg var en trygg og tradisjonell blanding. Ingen skumle ingredienser og ikke noe mystisk navn. Noen ganger er det veldig behagelig. Grønnsakene i retten er store biter gulrot og brokkoli, og i tillegg er det litt løk og champignon. (Klarer ikke venne meg til å stave det Sjampinjong…)

Kremet kylling og pasta med grønnsaker fra Toro skålen

Vanligvis pleier jeg å varme slike retter i vannbad, men i dag var jeg så skrubbsulten at jeg valgte micro’n. 3 minutter var lenge nok å vente. Fløytelyden hylte som den skulle fra skålen når maten var klar – liker den løsningen der. Det høres ut som om noen slipper ut luften og piper med en ballonghals med vilje.
Jeg flyttet maten over i en egen skål før jeg spiste, og synes faktisk retten lignet ganske mye på bildet på pakningen. Positivt.
Sausen var god. Kremet, glatt og ikke for tykk. Den minnet meg litt om en slags grønnsakssuppe på smak, og det var akkurat passelig mengde i retten. Stort pluss. Liker ikke når maten er druknet i saus, men det må heller ikke være så lite at maten blir tørr. Pastaen var okay. Kanskje litt i mjukeste laget, men ikke sånn at den ble blaut. Kyllingbitene hadde fin størrelse, men de varierte litt i konsistens. Noen kjentes akkurat slik som vanlig kyllingkjøtt kjennes, mens andre var litt mer… hm, skal jeg kalle det puddingete? Smaken var uansett god. Bitene av sopp var en positiv overraskelse oppi her. Skulle virkelig ønske det var flere av dem. Gulrøttene var greie, men brokkolien var dessverre alt for mjuk. Litt synd, for brokkolismaken var godt bevart i bitene.

Kremet kylling og pasta med grønnsaker fra Toro maten

Totalt sett synes jeg denne retten smakte ganske godt, men jeg var liksom ikke helt tilfreds når jeg var ferdig. Det var akkurat som om noe manglet. Jeg ble visst ikke helt mett heller. Mulig jeg er litt glupsk?
Så selv om smaken var god, og jeg virkelig likte at retten var så ukomplisert, tror jeg altså ikke det blir gjenkjøp. Uansett moro å ha smakt. 🙂

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Kremet Kylling & Pasta fra Toro”

  1. Jeg prøvde også denne forrige fredag. Jeg syntes kyllingbitene smakte rart og pastaen var litt tørr. Blir ikke gjenkjøp hos meg heller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.