Hoste & Hals Varmdrikk fra CuraMed

Som dere vet liker jeg å teste produkter i reelle situasjoner, og denne esken med Hoste & Hals Varmdrikk fra CuraMed har jeg hatt stående siden i høst. Når man så plutselig kjenner at ulumskheter kommer snikende, og nærmest angriper fra alle kanter, passer det veldig bra å teste en kopp av drikken. -Selv om det strengt tatt ikke er noen nyhet lengre.

CuraMed varmdrikk

CuraMed varmdrikk fra sida

Esken inneholder 8 poser med grovkornet pulver som man kjapt blander ut med 1 1/2 dl kokende vann. Denne her gir drikk med smak av solbær, tranebær og mynte, og jeg har også sett at den finnes med smak av sitron, honning og ingefær. Det står på esken at den skal lindre hoste, samt varme og berolige halsen. Og C-vitamin vet vi jo er bra ved forkjølelse. Tja, det blir som en halspastill i flytende form dette her altså.

CuraMed pose

CuraMed åpnet

Pulveret løste seg utrolig lett opp og det duftet deilig solbær fra koppen. Omtrent som lilla Sharp -er det noen som husker de halsdropsene? De var firkantede og veldig gode. Skulle gjerne hatt de tilbake!

Til å begynne med, når drikken var glodvarm, smakte den veldig mynte synes jeg. Ble litt forbauset over at noe som luktet så sterkt solbær kunne smakte så mint. Noen grader kaldere var det akkurat som om bærsmaken satte mer inn, og jeg kjente solbær kombinert med noe ganske så syrlig og fruktaktig. Men det smakte ikke surt, og minten forsvant for all del ikke. Og etter at man har svelget slurken sin, sitter man igjen med en behagelig frisk og nesten kald smak på tunga.

CuraMed i krus

Vet ikke akkurat hvor lindrende og beroligende denne drikken var, og jeg skal definitivt styre unna alle former for medisinske vurderinger. Allikevel kan jeg si at drikken var god på smak, og den føltes rolig og behagelig slik varm drikke gjerne er når man er litt uggen. Veldig bra. Synes dette var et bra alternativ til tekoppen jeg.

Gjenkjøp: Kanskje

 

6 thoughts on “Hoste & Hals Varmdrikk fra CuraMed”

  1. Dette er jo den norske ‘snille’ versjonen av engelske Lemsip.. Hamstrer alltid Lemsip når jeg er i England. I Lemsip er det derimot også Paracet, så den funker virkelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.