Grandiosa Vår Take Away

Nå har det nesten blitt slik at et produktslipp ikke er komplett uten en ny Grandiosa. Og denne gangen har vi altså fått Grandiosa Vår Take Away Skinke & Pepperoni.

Synes det er så fantastisk når reklamen kommer på TV – magisk når slike 80-talls hit’er trekkes fram.
Grandiosa vår take away
Det første jeg syntes var litt artig med denne var emballasjen. Nærmere bestemt pappen. Den er like tynn som en vanlig grandiosapapp, men har et mønster som gir inntrykk av at det er bølgepapp. Akkurat slik som brukes på ordentlige hentepizzaer.
Grandiosa frossen
Inne i pappen lå pizzaen innpakket i plast på en rund pappskive, som selvfølgelig skulle fjernes før steking. I kjent grandiosastil skulle man så sette den i ovnen på 225º, og vente de 13-14 lange minuttene til den var ferdigstekt. Det bredte seg en deilig duft på kjøkkenet mens stekingen pågikk.
Så var den ferdig, og jeg må jo medgi at den så ganske så fristende ut! So far, so good!
 Grandiosa vår take away stekt
Pizza med både skinke- og pepperonifyll synes jeg er bra. Liker når det er raust med topping slik som det var her.
Bunnen ga i ganske stor grad samme inntrykk som bunnene på ekte hentepizzaer. Veldig bra, der har pizzakokken lyktes. Den smakte ikke all verden synes jeg, bunnen altså, og konsistensen var kanskje litt lett. Allikevel er det bedre med en luftig bunn enn en som blir for tung og tett. Litt mer kompakt kunne denne dog ha vært. Så hadde kanskje pizzaen mettet noe mer enn den gjorde? Den var nemlig ganske liten, og man trengte noen stykker hver.
Tomatsausen var rød og fin, men ble litt anonym for meg som voksen. Barna likte den imidlertid veldig godt. De syntes også resten av fyllet smakte bra, selv om minstemor mente at pepperonien og krydderdrysset var litt sterkt. Og jeg kan forstå hva hun mente. Smaken kjentes nemlig litt kvass bak i munnen etter at man hadde svelget pizzabiten sin. Men la meg for all del understreke at dette ikke er en sterk pizza. Vil heller si den har en familievennlig pizzasmak. Den litt anonyme tomatsausen synes jeg egentlig også passet greit sammen med smaken fra skinken, pepperonien og osten, så totalen var OK.
Grandiosa vår take away stykke
Hvis jeg skal være pirkete skulle jeg ønske det var brukt litt mer ost. Slik at det ble lange tråder når jeg tok et stykke. Det hadde nok økt følelsen av å spise ekte take away pizza. Vi hadde uansett et fint pizzamåltid, og jeg tror nok det kan bli gjenkjøp av denne.
Og så må jeg ta med et bilde av journalist i Dagligvarehandelen Marit og meg på Grandiosascooteren. Huff, det er andre gang på kort tid jeg beveger meg langt utenfor komfortsonen og legger ut bilde av meg selv, så nå blir det lenge til neste gang.
grandis scooter
God helg!
 .
Gjenkjøp: Ja
.

4 thoughts on “Grandiosa Vår Take Away”

  1. Jeg så forresten en nyhet innen ferdig-salater fra Bama idag; Bacon & brokkoli! Jeg kjøpte et beger men har ikke prøvd den ennå… Lurer på om den er god. Jeg fant det på Meny på Oslo City! God helg 🙂

  2. Likte ikke denne, men så liker jeg ikke andre ferdigpizzaer heller. Tror det er tomatsausen jeg ikke klarer. Likte at bunnen var ganske tykk da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.