Flow bringebærdrøm fra Synnøve Finden

I dag prøvde jeg nye Flow Bringebærdrøm til frokost på jobb. Flow er et lite beger gresk yoghurt fra Synnøve Finden, og ref navnet er det altså bringebærsmak på herligheten. I lokket følger det med topping bestående av frysetørkede bringebærbiter og små sjokoladedråper. Veldig kult navn forresten.

Flow bringebærdrøm

Jeg smakte først på bringebæryoghurten alene. Altså før jeg blandet inn toppingen. Synes den var overraskende god. Fyldig, syrlig og frisk. Fikk egentlig lyst til å spise opp alt innholdet i begeret uten fyllet. Noen som vet om det finnes små begre med gresk (ikke ordinær) bringebæryoghurt? Som selges for seg selv? Vel, det hadde ikke blitt helt fullverdig testing om jeg bare åt yoghurten bar, så jeg åpnet lokket for å helle over toppingen. Men først tjuvsmakte jeg litt på bitene. Bringebærene var i likhet med yoghurten overraskende syrlige og friske. Veldig bra. Sjokoladen var litt mørk og smakte ganske gjennomsnittlig.

Flow bringebærdrøm begge deler

Flow bringebærdrøm uten lokk

Jeg var egentlig ganske forhåndsinnstilt på at dette ikke skulle være så godt, men det var det! Jeg hadde nok ønsket meg blandingen uten sjokoladebiter, for de gjorde at totalen fikk litt mye dessertpreg, men det er ikke så mange sjokoladebiter at det kommer med i hver munnfull. Ellers smakte det syrlig, fruktig og godt. Jeg synes også den fyldige greske yoghurtkonsistensen passet bra sammen med smaken.

Flow bringebærdrøm blandet

Hvis jeg kjøper Bringebærdrøm igjen, tror jeg nok at jeg kommer til å pille ut flest mulig av sjokoladedråpene. I hvertfall hvis jeg skal spise den til frokost. Totalen ble nemlig litt i mektigste laget sånn på morgenkvisten. Slet litt når jeg kom et stykke ned i begeret. Men på et annet tidspunkt av døgnet hadde det kanskje vært helt på sin plass med sjokoladene? Uansett ble jeg positivt overrasket over denne Flow’en, og ser ikke bort fra gjenkjøp.

Gjenkjøp: Kanskje

 

11 thoughts on “Flow bringebærdrøm fra Synnøve Finden”

  1. Denne er nok bedre enn mint. Terningkast 2 til mint fra meg. Sur yoghurt (jaja, ikke så sur denne, da) og mint harmonerer ikke spesielt bra i min gane. Sjokoladebitene blir jo ekstra harde når de blir kjølt ned også, så ingen spesielt god idé. Nei, da tar jeg heller dette hver for seg. Bedre var da Eldorado Kvarg med pæresmak, dog manglet den en del friskhet.

  2. Yoghurt skal være et nokså sunt mellommåltid tenker jeg, og da har ikke sjokolade noe der å gjøre. Da bør de heller annonsere den som en liten dessert…. Selv er jeg veldig glad i bringebæryoghurt, men jeg lager min egne med vaniljeyoghurt og frosne bringebær. Veldig syrlig og godt 😀

    1. Det står jo i lokket at det kun er for smaken og nytelsens skyld 🙂 Finnes jo andre yoghurter med nonstop, Oreo osv. Synes det er fint med et utvalg jeg, både zero og skyr-varianter og sånne som denne som er mer usunne (men smaker bedre for søtmumser :D)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.