Farris & Juice Bringebær

Jeg var en rask tur innom Coop i ettermiddag, og så at de hadde fått inn Farris & Juice med smak av bringebær. Jeg kan virkelig ikke huske å ha sett den noe sted før, den må da være ny?

Farris & Juice Bringebær på Coop

Med utgangspunkt i at den var ny, kjøpte jeg med ei flaske for å teste. Hadde ikke tenkt å åpne den før i morgen, men siden en av dere kommenterte på Instagram at den smakte litt som rosa smurfepastiller, sprettet jeg like godt korken nå i kveld.

Farris & Juice Bringebær flasken

Det luktet bringebær på en litt parfymert og nesten såpeaktig måte med en gang jeg åpnet. Når futten fra kullsyren hadde roet seg kom en mer syrlig og ganske intens duft fram. Den ga et kunstig inntrykk. Skepsisen min begynte å ulme. Fargen, og skummet som bruste opp da jeg helte væsken over i et glass minnet meg veldig om Donaldbrus. Noen som husker den?

Tok meg en slurk, og kunne fort konstatere at smaken var bedre enn duften. Den var slett ikke dum denne her. Man kjenner tydelig at det er bringebær som smaksetter drikken, men disse Farris & Juice-drikkene er jo ikke så kraftige på smak som vanlig brus. Inntrykket var videre veldig fruktig og det syrlige jeg kjente fra duften var også med på prege smaken. En ganske tydelig ettersmak satt igjen bak i munnen til slutt.

Farris & Juice Bringebær i glass

Nå er det en gang sånn at jeg er mer glad i vanlig brus enn slike hybridløsninger som Farris & Juice. Det blir derfor ikke noe gjenkjøp av denne for min del. Allikevel har jeg tro på produktet. Smaken var såpass frisk og leskende at det ikke forundrer meg om den selger bra i tiden som kommer. Blir spennende å se.

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Farris & Juice Bringebær”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.