Apple & Cinnamon fra Ryvita

Så var det på tide med en knekkebrødnyhet. Har dere sett denne pakken? Apple & Cinnamon fra Ryvita. De hadde den på Mega.

Apple & Cinnamon

Dette er knekkebrød med smak av eple og kanel. Selvfølgelig. -Ellers hadde det jo hatt et annet navn. Det er laget med fullkorn fra rug og hvete, og inneholder faktisk både tørkede eplebiter og noen små korinter. Korinter får meg alltid til å tenke på hun der grusomme bestemoren i Georgs Magiske Medisin. Flere som husker den fra barndommen? Hun satt og gnålte fælt om å få et stykke korinterkake. Huffameg.

Ryvita Apple & Cinnamon

Da jeg åpnet pakken tenkte jeg umiddelbart at disse knekkebrødene duftet litt julebakst. Det kom så klart fra kanelen, og lovet da svært så positivt. Videre var konsistensen forbausende lett og fin. Siden de ser såpass grove ut hadde jeg liksom forventet at hvert knekkebrød skulle være tyngre og mer kompakt, men de veide nesten ingenting i hånden, og kjentes heller ikke tunge eller tette å bite igjennom. Jeg ble heller ikke sår i ganen av å tygge dem.

Smaken var egentlig akkurat som antatt. Kanelen kjentes svakt hele tiden, samtidig som det også smakte en kombinasjon av vanlig, grovt knekkebrød og noe litt mer søtt. Det var ikke så mange eplebiter, noe som egentlig var greit, men de som var kjentes som noen litt seigere innslag hist og her. Disse korintene trodde jeg var rosiner helt til jeg leste bak på pakka. Det var ikke mange av dem, men nok til å skape små variasjoner i smak og konsistens.

Ryvita Apple & Cinnamon på fat

Jeg hadde disse her som tilbehør ved siden av havregrøt. Det passet veldig bra. Har faktisk også spist et med vanlig gulost, og det funket også helt greit. Det finnes jo noen kanelknekkebrød fra Wasa også, de pleier vi å kalle dessertknekkebrød her i huset, mens disse her smakte mye mer som hverdagsknekkebrød. Helt greit det altså.

Ryvita Apple & Cinnamon ved siden av havregrøt

Synes dette var en fin variasjon over noe så dagligdags som fullkornsknekkebrød. Tror ikke det blir noe jeg har i hus til enhver tid, men kjøper gjerne ei pakke i ny og ne for å få litt variasjon i knekkebrødboksen. God nyhet.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Apple & Cinnamon fra Ryvita”

  1. Mmmmm, de hørtes gode ut. Likte godt de musli-knekkebrødene med tranebær, sammen med kremost. Disse her skal jeg klart teste, for jeg elsker kanel! Litt jul ja, og litt sånn hjemmebakt-bolle-koselig lukt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.