Grandiosa Vår Hjemmelagde med Pepperoni

Kom på at jeg ikke har skrevet om Grandiosa Vår Hjemmelagde Pepperoni. Den kom jo sammen med skinkevarianten i høst, og nå har sikkert mange av dere også smakt den.

Grandiosa hjemmelaget med pepperoni

Akkurat som den med skinke, (som jeg trur bare selges på Rema?) og også “den gamle” med kjøttdeig, er dette en real grandis på en kilo. Altså ikke noe man steiker seg hvis man er aleine hjemme. -Med mindre man er skikkelig storspist da. Synes det virket som det var bra med fyll, og det var jevnt og fint fordelt.

Grandiosa hjemmelaget med pepperoni på brett

Grandiosa hjemmelaget med pepperoni close

Som da vi stekte den forrige, luktet det litt nybakt i huset mens pizza’n var i ovnen. Likte det. Det er definitivt med på å bygge opp en sulten forventning. Og yes, jeg kan skrive under på at dette var en familievennlig variant. Akkurat slik den er ment å være. Bunnen var tykk, fyldig og saftig, og minnet om rundstykker. Pepperonien i fyllet, som lå både over og under osten, var forbausende mild, en en av jentene mine sa “jeg likte den der pølsegreia”. Ergo var den ikke for sterk. Og “ikke spydig” heller. I betydningen ikke kvalmende. 🙂 Veldig bra. Pizzaen gikk ned som bare det.

Grandiosa hjemmelaget med pepperoni stykke

For meg som voksen ble nok dette en Grandiosa med for lite særpreg. Hadde ikke kjøpt den igjen til bare meg. Foretrekker noe rikere og mer spennende smaker. Men jeg kunne helt klart handlet den inn hvis vi skulle hatt kjøpepizza alle sammen. -Selv om kanskje skinkevarianten scoret litt høyere poengsum enn denne totalt sett. Blir spennende å se om den blir værende, og ikke minst er det spennende å se om det kommer nok en ny Grandiosa i februar? Noen som vet?? He-he, det er nesten så det er programforpliktet å komme med en ny sort til hvert slipp. Jeg venter fortsatt på en fersk variant jeg. Men tipper at jeg må fortsette å drømme.

Gjenkjøp: Kanskje

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.