Miks for Laksepanne Kremet Sitron fra Toro

En sausenyhet passet fint nå synes jeg, og i går smakte vi Toros Miks for Laksepanne kremet sitron. Den kom nå i september, og ser slik ut:

Miks for laksepanne fra Toro forside

Miks for laksepanne fra Toro bakside

Framgangsmåten er egentlig lagt opp til at man først skal kutte og brune champignon, og deretter blande posens pulver med fløte og vann i ei steikepanne. Jeg hadde ikke annet enn boksechampignon i huset, så jeg bare laget sausen direkte i tom panne. Funka som en drøm det også.

Miks for laksepanne fra Toro åpnet

Det gikk veldig kjapt og greit dette her, det eneste man må huske på er å handle inn matfløte i forkant. -Om man da ikke er av de som alltid har det stående i kylskåpet.

Miks for laksepanne fra Toro in the making

Etter et sausen har kokt opp, legger man i laksestykker, og lar det småkoke under lokk ca 12 minutter. Eller evt. til fisken er klar. Deretter kan man tilsette tomater og sukkererter, -eller hva man nå måtte ha i huset. Jeg tok visst ikke flere bilder underveis i tilberedingsprosessen her. Det koker innimellom litt bort når man står der og lager mat skrubbsulten etter en lang dag på jobb.

Miks for laksepanne fra Toro på tallerken

Dette var en god saus. Den smakte ganske kremet og jeg syntes jammen meg den minnet litt om bernaise. Både i farge og konsistens. Men den passet fortsatt godt til fisk. Hintet av sitron kjente jeg ingenting til. Ikke i det hele tatt, men det var ikke så farlig. Vil heller si at smaken i tillegg til å minne om bernaise var litt smøraktig, samtidig som man kjenner bra med krydder. Den er dog ikke sterk. Er fristet til å si at jeg kjente litt pepper, men det er ikke ført opp spesifikt i innholdsdeklarasjonen. Så da var det vel noe annet jeg smakte.

Må også ta med her at det er mye saus i denne pakken og den er ganske så mektig! Den holder til mange stykker fisk. Burde egentlig gå helt fint å lage den i kjele også. Må nok prøve det neste gang, regner nemlig med at jeg kjøper den igjen.

Gjenkjøp: Kanskje

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.