Krispig fruktfisk fra Kiddylcious

Tenkte jeg måtte skrive litt mer om disse søte små snackposene fra Kiddylcious. Skrev om fruktsnører for en stund siden (her), og vi har også smakt deres Krispige fruktfisker. Disse fiskene kommer i to varianter, Banan og Bringebær. Her ser dere bringebærvarianten.

Kiddylicious bringebærsnack pose

Disse er laget av bringebær- og eplejuice med eplepuré, iblandet puffa ris. Så er det formet som små fisker. Morsomt design.

Kiddylicious fruktfiskbringebærsnack

Leste på nettsiden at folkene hos Kiddylicious er lidenskapelige opptatte av å bruke de beste ingrediensene for å lage deilige snacks til småtroll. Fint det. Videre kan man lese at det er 100% rene smaker, og fiskene inneholder ingen konserveringsmidler. Det er heller ingen kunstige smaker eller farger, de er ikke tilsatt salt og de inneholder heller ikke nøtter, frø, melk eller gluten. Utrolig at de i det hele tatt smaker noe, he-he, men det er faktisk massevis av smak her.

Kiddylicious fruktsnack bringebær i hånda

Akkurat som da vi testet fruktsnørene, lot jeg både en 3-åring og en 5-åring forsøke å åpne posen. Synes det er greit å sjekke om de får det til selv, i tilfelle de skal ha med en pose når det er turdag i barnehagen. Og de fikk det til uten problem. – Motivasjonen var jo ganske åpenbar.

Konsistensen her er småseig og ganske geleaktig, og man kjenner det knaser i de små puffa risene. Jeg synes det smakte veldig som hjemmelaget bringebærsyltetøy. Bringebærsmaken er faktisk overraskende tydelig. I tillegg til 3-åringen og 5-åringen som fikk prøve og åpne posene, smakte også tre små 6-åringer på disse her. Og de var nok litt uenige om hva det kjentes som. Men frukt, godteri og kjeks gikk igjen i beskrivelsene. Kan forstå at de små bitene av puffa ris kan minnet om kjeksbiter.

Her er posen med banansmak.

Kiddylicious fruktsnack banan Sander

Disse er laget av eple og pærejuice med bananpuré, og også disse er blandet med puffet ris. Konsistensen er den samme som på bringebærfiskene og i smak synes jeg de minnet litt om slike bananchips man kjøper i løsvekt sammen med nøtter. Vet dere hva jeg mener? Jeg må nok si at jeg likte de med bringebær best, men det er trolig fordi jeg i utgangspunktet ikke er så begeistret for bananprodukter. Smaken her var nesten i sterkeste laget synes jeg. Barna likte også de andre best, og en av dem mente disse smakte litt pølse 😀

Kiddylicious fruktsnack banan Sander forsyner seg

Er ikke like overbevist om at det blir gjenkjøp av disse som jeg var da vi smakte fruktsnørene. Disse var litt mer spesielle, og selv om barna spiste var nok ikke de heller like begeistret som forrige gang.

Vi får se – uansett veldig moro å ha prøvd. Og det er ingen tvil om at det er lettvint å ha en pose i veska, i bilen eller hvor man måtte ha behov for en liten snack. Et veldig bra alternativ til dette vanlige sukkergodteriet i hvertfall.
Til dere som lurer å hvor man får tak i dem så har de best utvalg på Meny, men jeg har sett at de selges i andre butikker også.
Noen som har disse som favoritt?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.