Fersk GrønnsaksPasta Brokkoli & Erter fra Toro

Siden jeg har skrevet om de to andre variantene, tenkte jeg å superkort nevne den tredje Grønnsakspastaen fra Toro også, nemlig den grønne med Brokkoli & Erter. Vi har jo så klart smakt.

Fersk grønnsakspasta med brokkoli og erter

Akkurat som hos de andre to er det også her brukt bare naturlige ingredienser. Videre er det bakt inn 40% grønnsaker i pastadeigen. Med brokkoli og erter blir naturlig nok fargen ordentlig grønn og fin. -Eller kanskje litt skremmende?

Fersk grønnsakspasta med brokkoli og erter åpnet

Igjen så er det greit å merke seg koketiden. Ikke la den ligge for lenge, da blir den bare dvask og slitt slimy. I overkant av minuttet holder fint.

Fersk grønnsakspasta med brokkoli og erter i kjelen

Akkurat som hos de to foregående synes jeg dette smakte helt vanlig pasta. Kjent ikke noe spesiell erte- eller brokkolismak i det hele tatt. Dermed er det ikke noe problem smaksmessig å få sneket i seg litt mer grønnsaker. Jentene mine var imidlertid enda mer skeptiske til denne enn de var til den orange. Dette blir nok også da årsaken til at jeg må skrive nei på gjenkjøp. Det er liksom ikke noe vits i å lage den bare til meg selv.

Synes denne duger jeg altså – men det er blomkålvarianten som er favoritten hjemme hos oss.

Gjenkjøp: Nei

2 thoughts on “Fersk GrønnsaksPasta Brokkoli & Erter fra Toro”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.