Tikka Wrap Kit fra Saritas

Snart helg igjen folkens, så da passer det bra med en post om Saritas Tikka Wrap Kit. Måtte jo teste det, særlig siden jeg leste et eller annet sted at indisk skal forsøke å ta opp konkurransen med det mexicanske på fredager for oss nordmenn. Hmm, er vel ikke overbevist om at det skjer så store endringer hva gjelder fredagstaco’n i overskuelig fremtid, men wrap kitet måtte uansett prøves.

Tikka Wrap kit foran

Jeg liker sånne ferdig sammensatte pakker. Det er så behagelig med alt som er ordnet og tilrettelagt av andre. Og her ser dere innholdet i esken; rotilefser, marinade til kjøttet, en pose chutney og en pose raitamiks.

Tikka Wrap kit innhold

Fremgangsmåte er humoristisk beskrevet på baksiden, så da var det bare å sette i gang.

Tikka Wrap kit bak

Først skal man brune kylling og tilsette marinaden. Tok ikke så mange bilder underveis denne gangen, men her er i hvertfall kyllingen stekt og tilsatt marinaden. Det luktet behagelig, tilpasset indisk fra panna mens det sto og surret.

Tikka Wrap kit kjøttet

Og mens kyllingen sto og godgjorde seg, var det tid for å kutte opp grønnsaker og blande posen med raitamiks med matyoghurt.

Tikka wrap kit raitaposen

Synes dette var veldig enkelt og greit, og så var det så fint at porsjonene ikke var større en nødvendig. Det luktet litt syrlig da jeg blandet raitaen. Og friskt. Jeg brukte yoghurt, men man kan evt. blande ut med rømme i steden.
Som dere ser hadde jeg også kjøpt koriander for anledningen, så da var det bare å knipe av og pynte litt i farten. 😀

Tikka Wrap kit raita

Det tok nok litt lengre tid enn kyllingens fem surreminutter å kutte opp grønnsakene, blande raita, tømme chutney i skål og varme lefsene, men alt i alt synes jeg det gikk ganske radig å tilberede alt sammen. Så var det spisetid.

Tikka Wrap kit chutney i skål

Tikka Wrap kit ferdog kjøtt

Det blir automatisk til at man sammenligner litt med fredagstaco’n her, og det første jeg vil påpeke er at disse rotilefsene har mer smak enn tortillalefser. De er ikke sterke, bare krydrede og de falt i forbausende god smak hos barna. Veldig bra. Synes de var saftige og fine i konsistensen. Det burde imidlertid vært åtte i pakken. Ikke bare seks. For oss tre som er en liten familie holdt det jo fint, men er man to voksne og to barn, bør det være så alle får to lefser hver.

Smaken på kyllingen var ganske standard norsk-indisk. Den var behagelig og gjenkjennbar fra de andre Saritasproduktene. Intensiteten i marinaden er helt klart tilpasset oss nisser på berget, og det var helt greit for meg. Helhetsinntrykket var absolutt positivt, og dersom noen vurdere å prøve denne boksen er det bare å kjøre på. Ungene spiste uten problem, det eneste var faktisk at chutneyen var litt kvassere enn forventet. Men det utjevnet vi med litt ren matyoghurt på, så ble det heller ikke noe videre tema. Men det er kanskje greit å være klar over om man har barn som ikke er spesielt vant til, eller begeistret for sterk mat.

Tikka Wrap kit ferdig før rulling

Hmm, jeg vet virkelig ikke om det blir gjenkjøp her. Det var godt og praktisk, så det kan nok hende, men ikke sånn veldig regelmessig. Selv om slike wraps angivelig er populær streetfood i India, skal det litt til å overbevise meg helt. Hva med dere?

Gjenkjøp: Vet ikke

 

3 thoughts on “Tikka Wrap Kit fra Saritas”

  1. Savner så dette Tikka wraps kitet fra Saritas. Har ikke sett det i butikkene på svært lang tid (ca halvt år). Skulle ønske jeg kunne fra tak i slik igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.