FUN Light Green Eple Pære

Som dere vet liker jeg å teste de nye smakene fra FUN Light, – imponerende hvor hyppig de kommer med nye varianter forresten, og de to siste sortene har jeg vært ekstra spent på. De skal nemlig ha bare naturlig farge og de er søtet med stevia. Vi har smakt den som heter FUN Light Green Eple Pære.

Fun Light green flaske

Jeg liker slike enkle, dog geniale smakssammensetninger. Hvorfor bruke det ene mer tropiske og eksotiske enn det andre når man har tilgang på trygge, ukompliserte frukter som epler og pærer? Fra tid til annen kjøper jeg en brus med denne smakskombinasjonen og den er veldig god. Det ante meg derfor at samme kombinasjon ville gjøre seg bra som saftsmak. Og det stemte.

Det luktet mest eple med en gang jeg åpnet korken, men duften av pære kunne også kjennes. Etter litt kraftig snusing var det egentlig litt ubestemmelig hva som kom tydeligst fram. Selve kombinasjonen ble nærmest en enhet. Så var det bare å blande seg et glass, og slurpe i vei.

Fun light green i glasset

Først fyltes liksom hele munnen med noe syrlig, men smaken er ikke sur. Den er passe søt og god, og jeg kjente heldigvis ingen bitterhet fra steviaen. Hadde fryktet at smaken skulle være litt kvass eller emmen, men her var det ingen antydning til noe som kunne ødelegge hovedinntrykket av epler og pærer. Jeg kjente ingen bismak heller. Dette var bare en veldig god saft. Fruktig, passe søt, passe frisk og behagelig leskende. Et jordnært og folkelig glass med saftlykke.

Og nå som vi går julebordsesongen i møte: Hva om noen av de store ciderprodusentene tilsatte noen volumprosent god stemning til denne smaken? Hvor godt hadde ikke det vært? Jeg er så godt som avholds, men de få gangene i året jeg drikker mine to glass cider kunne jeg gjerne valgt denne kombinasjonen.

Fun Light green i glass

Jeg konkluderer med gjenkjøp av denne FUN Light’en jeg. Håper den selger godt nok til å bli.
Har dere smakt da folkens? Flere enn meg som likte den?

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “FUN Light Green Eple Pære”

  1. Ja, men dog kjøpte jeg flasken med fra harrytur… Synes den er god og litt syrlig, men aller best blir den om du blander i litt Farris (smak lime eller sitron) Kanskje det gir fornemmelser til cideren du så pent etterlyser? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.