Fersk GrønnsaksPasta Gulrot fra Toro

Tenkte jeg måtte lage en ny post om den ferske grønnsakspastaen til Toro. Vi har nemlig smakt en variant til, nærmere bestemt den som inneholder 40% gulrot. Næringsinnhold her.

Fersk pasta gulrot

Denne var mye lettere å finne enn blomkålvarianten, synes jeg ser pakken overalt. Bra det, setter alltid pris på tilgjengelighet.

Fersk pasta gulrot åpnet

Som dere ser er fargen veldig orange, og den skal inneholde bare naturlige ingredienser. Måtte sammenligne fargen med noen gulrotstaver. Tja, godkjent den der altså.
Akkurat som den forrige jeg testet er også dette båndspaghetti. Men egentlig hadde det vært moro om denne kom i en annen form. Hva med sløyfer? Kanskje vi skal ønske oss det som en line extension i februar?

Jeg kokte pastaen ca halvannet minutt og da ble det helt super konsistens. Alt var gjennomkokt, men heldigvis ikke vassent.

gulrotpasta

Så var det bare å smake, og jeg likte denne også jeg. Akkurat som den med blomkål. Det smaker altså helt vanlig pasta, men det var akkurat som om jeg syntes jeg kjente et lite innslag av jern innimellom?  Eller var et noe jeg innbilte meg? Uansett var det bare å spise som en hvilken som helst annen pasta, og det var supergod med pesto på. Barna mine var litt mer skeptiske, og det kom ene og alene av fargen. Men når jeg ba dem lukke øynene og smake mente de det smakte “bare pasta”. Altså var det ikke noe skummelt i det hele tatt.

Fersk pasta gulrot i mat

Det kan godt hede jeg kjøper denne igjen, selv om jeg nok helst ville valgt blomkålvarianten først hvis begge var tilgjengelige. Er veldig spent på om alle tre variantene som kom får bli. Hva tror dere?

Er det andre som har smakt denne her? Flere som innbilte seg at enkelte munnfuller smakte litt jern?

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Fersk GrønnsaksPasta Gulrot fra Toro”

  1. Prøvde denne tidligere i uka. Synes den smakte helt vanlig pasta, bare enda litt bedre, kanskje fordi den er fersk. Kjente ikke til noen jernsmak.

    Skal prøve blomkålvarianten neste gang.

    Håper dette har kommet for å bli, men regner egentlig med at det forsvinner fort. Folk er vanedyr, og de fleste vil nok fortsette å plukke med seg pastapakken de er vant til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.