Comfort Crème Soft Cotton fra Lilleborg

Jeg må bare lage en bitteliten post til dere om et produkt fra vaskehyllene igjen. Nemlig skyllemiddelet Comfort Crème Soft Cotton fra Lilleborg. Det kom i september det også og det lukter så fantastisk godt!

Comfort Creme

Jeg har jo skrevet litt om både vaskemidler og tøymyknere her før, og som dere vet bruker jeg mye sensitiv-varianter av åpenbare grunner. Der er det selvfølgelig lite duft å spore. Men det er jo deilig med litt skyllemiddel som setter en behagelig duft til akkurat sengetøy og håndklær. Kanskje innimellom på litt vanlig vask også. Og selv om jeg synes det er veldig stas med ulike dufter av spennende fruktkombinasjoner, eksotiske blomster og hva det nå måtte være, så er det noe med det klassiske, åpenbare som bare dufter rent. Og det gjør denne varianten her. Tenkte det var litt back to basic, slik ekte renhet skal dufte. Måtte derfor bare tipse dere.

Comfort Crème Soft Cotton i kjelern

Leste på nettsiden ti Lilleborg at Comfort Crème Soft Cotton er en ekstra luksuriøs tøymykner for oss som ønsker å gi klærne litt ekstra pleie. Den skal være beriket med 100 % ren bomullsekstrakt som etterlater klærne bomullsmyke og med en behagelig duft. Fott det altså, og ja, vi vet jo alle hva tøymykner gjør med tøyet, men jeg vet ikke om jeg synes denne her gjør klærne enda mjukere enn de andre Comfort’ene jeg alternerer mellom gjør. Men duften er bare så dus og behagelig.

Comfort Crème Soft Cotton og vask

Flere som har falt for denne?

Gjenkjøp: Ja, er allerede på min andre flaske 🌺🌺

 

6 thoughts on “Comfort Crème Soft Cotton fra Lilleborg”

  1. Hvor har det blitt av Comfort Creme Soft Cotton? Får ikke tak i den i Trøndelag, Levanger og Steinkjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.