Lentil Tomato & Basil Cips fra Eat Real

I sommer og tidlig i høst skrev jeg om noen av snacks-variantene fra Eat Real. Da var de bare i salg hos helsekostbutikkene. Men nå i forbindelse med høstslippet har de jo blitt å få tak i hos matbutikkene også – så bra! Har sett dem både på Mega og Meny. Skjønner at damene hos Lime Nordic har stått på.🙂Lentil Chips tomat basil i tønne på Meny Sandvika – Kopi

Tidligere innlegg kan leses her, her og her, og nå har jeg jammen smakt en variant til. Denne gangen er det linsechipsen med smak av tomat og basilikum. Og det må jeg nok si er den beste av de jeg har testet til nå.

Lentil Chips tomat basil – Kopi

Lentil Chips tomat basil åpnet – Kopi

Chipsene smaker ganske mye tomat med en gang man får dem inn i munnen, sammen med noe krydret og litt søtlig. Kanskje ikke så lett å kjenne at krydderet er basikum, men det smaker behagelig italiensk og pizzaaktig. I tillegg kommer en ganske tydelig, dog ikke så sterk peppersmak fram etter hvert som man tygger og svelger unna. Synes også ettersmaken var veldig god, rimelig italiensk den også. Konsistensen er lett og det kjennes akkurat som en hvilken som helst annen chips laget av potetmasse. Det er alså ikke mulig å smake seg til at dette er laget av linser. Ganske fiffig egentlig. Skulle bare ønske de var en anelse saltere, ellers var jeg superfornøyd.

Lentil Chips tomat basil i skål

Som de andre variantene fra Eat Real jeg har skrevet om er også disse chipsene bakt i steden for fritert. Man blir dermed ikke så fettete og grisete på fingrene. Glutenfrie er de også, er jo greit for noen å vite sånt.

Synes det er supert at posene er blitt så lett tilgjengelig, og dette er jo noe jeg stadig kjøper igjen.
Hva med dere? Har dere smakt denne varianten?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.