Fersk GrønnsaksPasta Blomkål fra Toro

De nye ferske grønnsakspastaene fra Toro, er blant nyhetene jeg gledet meg mest til å smake fra åretes høstslipp. Dere har sikkert sett dem? Det er lansert tre ulike varianter, og jeg synes det har vært skrevet om dem i alle avisene som har omtalt høstens matnyheter. Jeg har testet Fersk GrønnsaksPasta Blomkål, varianten som ligner mest på ordinær pasta rent visuelt.

Fersk GrønnsaksPasta Blomkål

Synes ikke den var så lett å finne. Har for det meste sett de andre to variantene i butikk.
Rema på Bekkestua hadde den heldigvis.

FerskGrønnsaksPasta foran

Disse pastaene skal være unike ved at de bare inneholder naturlige ingredienser og har innbakt 40% grønnsaker i deigen. For en god ide! Egentlig rart at ingen har tenkt på det tidligere, jeg gjør jo akkurat det samme hver gang jeg lager potetstappe her hjemme. Moser alltid inn en halv blomkål for å sikre inntak av grønnsaker. -Og ingen merker noen ting.

Siden dette er fersk pasta er det greit å være obs på koketiden. Om man koker ferske varianter like lenge som tørkede blir det jo bare en veldig vassen mølje. Og denne her skal i følge pakken kun koke ett minutt.FerskGrønnsaksPasta bakside

Pastaen var klar på null komma niks, og så var det bare å spise middag.
Synes konsistensen var litt rar. Den var liksom ikke like elastisk som vanlig pasta, samtidig virket den noe limete. Og ett minutt var muligens bitte litt for kort tid i kjelen, alle remsene var nemlig ikke helt gjennomkokte. Tror jeg prøver meg på ett og et halvt neste gang. For ja, det blir en neste gang. Smaken var nemlig god, og veldig tilnærmet ordinær pasta. Hadde jeg ikke visst at dette var en nyhet hadde jeg nok ikke tenkt over annet enn den lille konsistensforskjellen. Og i hele måltidssammenhengen var den ganske minor. Jentene mine åt som om det var en hvilken som helst annen pasta, og ville på vanlig måte maule opp restene som lå igjen i dørslaget etter at vi var ferdige. Velkommen inn i varmen kjære blomkålpasta.

FerskGrønnsaksPasta til middag

Nå har jeg jo ikke smakt de andre to grønnsaksvariantene enda, men basert middagsopplevelsen min tenker jeg at Toroselgeren må stå på litt for å få flere butikker til å ta inn denne blomkålvarianten i tillegg til de to andre. Blomkål er jo stadig en up and coming grønnsak, så det burde være mulig å overbevise noen flere innkjøper? Jeg vet det er rift om hyllemeterne, men allikevel?

Synes dette var en god nyhet jeg. Og jeg er veldig, veldig spent på om den varer. Håper absolutt det.
Har dere smakt enda? Eller er det noen som kan anbefale en av de andre smakene?

Gjenkjøp: Ja

 

10 thoughts on “Fersk GrønnsaksPasta Blomkål fra Toro”

  1. Vi har smakt både den med blomkål og den med brokkoli, begge fallt i smak hos mine kresne småjenter. De syns det var ekstra stas med grønn pasta og fireåringen konkluderte med at det smakte jo helt vanlig pasta.

  2. Jeg har prøvd gulrotpasta, og synes den var god, blir nok gjenkjøp av den. Jeg kokte litt lenger enn ett minutt, de skal iallefall være gjennomvarme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.