Blenda Sensitive Vaskekapsler fra Lilleborg

Må bare skrive en liten post til dere om disse nye vaskekapslene til Blenda Sensitive. Dere husker kanskje at jeg la ut bilde av posen i innlegget Septemberslipp 2?
Synes det var en artig nyhet, og nå har jeg brukt ca halve posen her.

Blenda vaskekapsler

Posen inneholder 18 parfymefrie vaskekapsler som ser ut som små puter, og de var så glatte og deilige å ta på. Fikk instinktivt lyst til å klemme hardt på en for å se hvor mye den tålte før den sprakk, på samme måte som man får lyst til å klemme på bobleplast, men klarte å motstå fristelsen. Det hadde vel blitt fryktelig mye søl på vaskerommet hvis jeg tok for hardt i. Posen har en ordentlig kraftig zip-lock funksjon øverst, så man kan lukke den ordentlig igjen. Kanskje greit med tanke på hva som kunne skje hvis små barn plutselig skulle få tak i den? Kan godt skjønne at de små putene virker fristende å leke med. Eller putte i munnen. Det står til og med at kapslene inneholder et bitterhetsmiddel på overflaten som skal bidra til å forhindre at barn spiser dem. Lurt. Slik se de ut:

Blenda vaskekapsler åpnet

Når man skal vaske legges en kapsel direkte i bunnen av trommelen. Deretter fyller man på med tøy.
En kapsel inneholder 24,5 ml og man skal bruke en kapsel til 3-4 kg tøy, og to til 5-8 kg.

Blenda vaskekapsler i maskinen

Dette var utvilsomt veldig lettvindt. Og litt morsomt. Det går superkjapt, det blir overhodet ikke noe griseri, og det ligger ikke igjen noen liten plastfille og slenger i bunnen av maskinen når programmet er ferdig. Klærne jeg har vasket til nå har blitt rene og pene, og de kjennes også mjuke og lette når de er tørket. Det at det faktisk er Blenda Sensitive er også et pluss når man må ta hensyn til nettopp sensitiv barnehud.
Allikevel er jeg redd dette er et litt overflødig produkt. Tviler på om det blir gjenkjøp herfra. Synes egentlig ikke det blir så mye søl av vaskemiddelet man fyller i kammeret på maskinen, enten det er pulver eller flytende, og det gjør meg heller ikke noe særlig å vaske dette kammeret for de restene som er innimellom. Men dersom du synes akkurat den vaskingen er drepende kjedelig, er dette definitivt produktet for deg.

Blenda vaskekapsler klær i kurv

Morsom nyhet, men lurer nå litt på om de kommer til å vare i markedet.
Er det noen av dere som har prøvd? Hva synes dere i så fall?

Gjenkjøp: Tviler

 

3 thoughts on “Blenda Sensitive Vaskekapsler fra Lilleborg”

    1. Vet ikke om de selges lengre. I alle fall lenge siden jeg har sett dem nå. Før hadde de dem i alle fall på Meny.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.