Skyr mini fra Q-Meieriene

Jeg synes det var en utrolig god ide å fylle Skyr i en liten pose med kork. Veldig bra av Q-Meieriene! Må si de er flinke med emballasje.

Skyr jordbær

Her suger man altså i seg Skyren på akkurat samme måte som man gjør med smoothie og annen barnemat i tilsvarende poser. Hvorfor har ingen tenkt på dette tidligere? Det er jo praktisk for litt større barn også.

Skyr åpnet

Selv om vi her i huset foretrekker vanlig yoghurt fremfor Skyr måtte jeg kjøpe en for å teste. Den finnes i banansmak også, men jeg fant ut at jordbær var tryggest. Det gikk helt greit å få den i seg og det smakte vanlig Skyr. Synes egentlig det er dumt at ingen har laget tilsvarende små poser med yoghurt. Hvis noen hermer nå blir de vel beskyldt for industrispionasje eller noe sånt?

Skjønner selvfølgelig at produktet med sitt ugledesign og nette størrelse er ment for barn, og jeg leste på baksiden at tuben til og med tåler å ligge i fryser’n. Perfekt. Da kan man jo bare ta den opp om morgenen og så tiner den i matboksen innen det er spisetid i barnehagen. Skyren vil da sikkert fortsatt kjennes passe avkjølt og sval.

Skyr bakside

Jeg er virkelig positiv til denne posen her, og synes derfor det er litt leit at det ikke blir noe gjenkjøp. Skulle gjerne lagt slike i matboksene med jevne mellomrom. Men sorry, ingen i huset liker Skyr noe særlig. Smaken er okay, men det er noe med konsistensen jeg bare ikke venner meg til. Og ikke de som er i målgruppen her heller. Det blir for tørt og for rart i halsen. Må uansett gi mange tomler opp til Q-meieriene for deres lille innovasjon. De har jo også kommet med en større slik pose med 800 gram vaniljeyoghurt. Tror jeg må kjøpe den etter hvert og se om det funker. Og så går det kanskje an å ønske seg vanlig yoghurt i små poser til neste vindu?

Skyren

Hva synes dere om denne her? Regner med at mange har prøvd?

Gjenkjøp: Nei, dessverre

 

3 thoughts on “Skyr mini fra Q-Meieriene”

  1. Skyr var vel strengt tatt ikke først ute med dette.
    Flere barnematprodusenter har jo hatt sin type youghert på slik pose
    Nestle kom med sin i vinter, mens Semper (?) har hatt det lenger

  2. Synes at disse youghertene er barnemat og jeg da.
    (I bhg blir de smootieposene spist også av de eldste barna, så grensene går litt over i hverandre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.