Septemberslipp

Da var det endelig tid for produktslipp igjen, og i dagene som kommer fylles forhåpentligvis butikkhyllene opp med masse nytt og spennende vi kan teste. (Husk at ikke alt kommer til å være på plass alle steder i morgen da – det tar gjerne litt tid.) Jeg sprang litt rundt og tittet i går, og fikk tatt bilder av noe. Lørdag formiddag er virkelig ikke den beste dagen å snikfotografere på, da kryr det jo av både kunder og ansatte mellom reolene, men jeg fikk i hvertfall foreviget noe. Og noe måtte jeg enn så lenge gå pent forbi.

Makrell med ekstra pepper – den må nok prøves.

Septemberslipp makrell

Blåbærfyll fra Mors hjemmebakte. Så mye finere pose enn de har hatt på fyll til bakst tidligere.

Septemberslipp blåbærfyll

Aldri et slipp uten ny kjeks, er litt usikker på om jeg kommer til å teste disse to. Kanskje Sjokoladerutene.

Septemberslipp ballerina

Septemberslipp sjokoruter

Gleder meg veldig til denne pastaen!

Grønnsakspasta

Denne osten her har jeg faktisk kjøpt allerede. Spent på å smake.

Septemberslipp Beritost

Litt fra meieriskapet.

Septemberslipp cottage cheeseog skyr

Septemberslipp herkules yoghurt

 

Septemberslipp skyr i pose

Septemberslipp yoghurt i poser

Non food er alltid spennende. Nyhetene i denne hylla hører man jo veldig sjelden noe om på forhånd.
-Men se her da. Dette var interessant: Bløtleggingspulver fra Zalo! Det kommer jeg nok til å prøve etter hvert.

Septemberslipp Zalo bløtlegging

Og når vi er inne på Zalo må jeg bare ta med at den rosa drømmen med duft av orkide og kirsebærblomst er observert i flere butikker den siste tiden. Betyr det at den er tilbake og kommet for å bli? Håååper det! Innlegg om den fra november i fjor kan leses her. (Den dufter himmelsk – skulle ønske Jif kjøkken kunne lukte like nydelig.)

Septemberslipp den rosa er tilbake

Og dette må da være en ny Comfort-variant? Mener å ha ganske god oversikt over skyllemiddel, men kan ikke huske å ha registrert denne før.

Septemberslipp comfort

Og en sjokkisplate til fra Minde. Denne har jeg kjøpt og smakt, innlegg er rett om hjørnet.

Septemberslipp Minde Spesial

Laktosefri risgrøt – Kan det virkelig smake like godt som den vanlige?

Septemberslipp laktosefri grøt

Og så var det snacksen da. Utrolig så mye nytt det har kommet denne gangen. Jeg kommer sikkert til å smake på alt. 😛

Septemberslipp Original Maarud Septemberslipp Maarud mer Septemberslipp Maarud superrifla

Septemberslipp b.saus

Septemberslipp frisk salsa

Septemberslipp big cut paprika

Septemberslipp ramsløk

Septemberslipp Særlandschips nypotet

Og her var det en ny dipmix fra Maarud. Den skal jeg helt klart teste. Og så bare krysser jeg fingrene for at den ikke rydder yndlingsdippen min av veien. Det må da være plass til begge?

Septemberslipp Sour Cream & Onioin dipp

Denne muffinsmixen har jeg kjøpt – må nok bake til neste helg.

Septemberslipp minimuffins

Og ei flaske melkesjokoladesaus. Vi bruker svært lite slik saus, så jeg kommer nok ikke til å kjøpe den. Fortell meg gjerne om den er god.

Septemberslipp sjokoladesaus

Og til slutt må jeg gi litt kred til Gilde som har oppgradert designet på kjøttpålegg og andre produkter igjen. Så bra. Veien har vært litt kronglete, men nå snakker vi.

Septemberslipp ny emballsje

Septemberslipp ny emballasje

Okay, da er det bare å brette opp armene å begynne og smake. Innlegg kommer!

 

16 thoughts on “Septemberslipp”

  1. Takk, du får jo mye mer enn det betalte journalister klarer å hoste opp – god jobba! 🙂 Et par meieriprodukter som er interessante, men ost med bilde av dame på hopper jeg glatt over.

    Som en liten sidekommentar leste jeg nå at vi spiser mer bearbeidede poteter (snacks) enn skikkelige poteter i antall kilo. Det er vel og bra at det kommer nye produkter, men synes vel det begynner å bli vel mye. Heldigvis klarer jeg å styre unna det meste, synes det er mye annet usunt som er bedre enn chips/potetgull. 🙂

    1. Takk for det – det kan jo hende det er fordi jeg synes det er gøy og journalistene gjør det fordi det er jobb. Dessuten plukker jo de bare fra pressemeldingene som sendes ut. 🙂
      Tviler ikke på at vi spiser mye bearbeidet snacks – og snacks er vel det kategorien med høyest utskiftning. Moro – det holder i hvert fall blogge min i live. 🙂

  2. Masse spennende her! Gleder meg til å teste ut det aller meste! Særlig potetgullet, hehe! :p Så fine pakkene til gilde har blitt. Design har mye å si altså. Makrell i tomat med pepper er godt, så den skal definitivt smakes! Jeg peprer alltid makrellen selv, men må testes lell, hehe. 🙂

  3. Jo, akkurat den LaktoseFrie-RisGrøten har hvert en ettertraktet Nyhet, Den har jeg etterlyst i flere år nå. Endelig en Grøt/FerdigProdukt for Oss.
    Det blir nok samme smak, (som det også blir når man lager selv med laktosefri melk). Den skal nok prøves før Jul hvis jeg får muligheten.

  4. Jeg smakte med stor skepsis Ballerina Duo, og ble imponert. Til å være noe jeg forventet som veldig søtt,ble jeg overrasket av den friske bringebærsmaken – det gjorde seg faktisk skikkeilg. Har sjokoladerutene liggende i skapet, men ser for meg at de blir liggende en stund, for jeg er redd det blir en stor nedtur fra mokka&melkesjokoladekjeksene som jeg liker så godt.

    1. Oi, sier du det. Kanskje jeg må smake allikevel da.
      Du må fortelle hvordan Sjokoladerutene smaker også. Kan jo hende de duger?

  5. Ble glad da jeg så kombinasjonen jordbær og banan, da den ene av barna mine liker jordbæryoghurt og den andre banayoghurt. Fant den endelig i butikken i dag, men til en pris som iallefall ga meg bakoversveis! 44,- for en 4 pk yoghurt!! En 8 pk Sprett ligger på rundt 36,-! Jeg sto over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.