Lentil Creamy Dill Chips fra Eat Real 2

Mens vi venter på flere nyheter i matbutikkene, tenkte jeg å skrive et lite innlegg til om en nyhet fra helsekosten. Gikk nemlig forbi denne utstillingen her om dagen, og har nå smakt Lentil Creamy Dill Chips fra Eat Real. Chipsen distribueres av Lime Nordic her i Norge. 

 Dere husker kanskje innlegget mitt der jeg skrev om Hummuschipsen med samme smak? Vel, disse smakte ganske identisk.

 Som dere vet er ikke dill yndlingssmaken min på chips, men i noen sammenhenger synes jeg det gjør seg. Og da særlig når man spiser sjømat. Akkurat som på hummuschipsen var dillsmaken her ganske diskret og jeg synes innslaget av “creamy” var noe  mindre dominerende enn ved den forrige. Det passet smaken min bra. Man kjenner også litt salt, og det var akkurat som jeg kunne ane noe løkaktig innimellom også. Det passet fint inn med dillen. Leste forresten nylig noe om at svensker er mer glad i dillsmak enn nordmenn, og dermed var det litt artig at min svenske venninne som smakte sammen med meg syntes disse var knallgode! 

Jeg likte faktisk både konsistens og utseende enda bedre på disse enn på hummuschipsen. Trodde ikke jeg skulle merke forskjell, men disse var lysere, renere og virket ikke så grove. Inntrykket ble liksom litt lettere. Bra. Spørs om linser er tingen! Chipsene er glutenfri og siden de er bakt gir de ikke så fettete inntrykk som de som er badet i olje.

Merker at det krever litt aktiv innsats for å venne seg til at det finnes et chipsalternativ i helsekosten. Liker imidlertid at de angivelig skal inneholder mindre fett en vanlig fritert chips, så jeg skal prøve så godt jeg kan å huske på det. Helt greit å ikke føle seg så tung og stappet etter å ha spist noen never. 

Siden det finnes massevis av varianter fra Eat Real med andre smaker enn dill blir det ikke gjenkjøp av disse fra meg. -Men min svenske venninne kommer garantert til å handle dem inn. Gleder meg til å smake litt flere varianter .

Hva med dere da? Noen flere som har smakt linsechips?

Gjenkjøp: Nei

 

8 thoughts on “Lentil Creamy Dill Chips fra Eat Real 2”

  1. Jeg har ikke smakt noen av disse, men nå tror jeg jammen jeg skal titte innom helsekosten og se om de har fått noe spennende. Jeg elsker dill, så disse hadde vært perfekte for meg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.