Hummus Tomato & Basil Chips fra Eat Real

Jaja, da var nesten 5 uker med deilig ferie og heller sporadisk blogging over. Synes nesten det begynner å bli litt høstlig i lufta allerede, i hvertfall var det rimelig friskt og klart da jeg dro på jobb i dag tidlig. Så da er det vel på tide å publisere litt mer regelmessige innlegg her igjen også. Og selv om det fortsatt er en stund til slippet i september er det alltids litt jeg kan skrive om mens vi venter.

Husker dere innlegget om Hummus Creamy Dill Chips fra Eat Real som jeg la ut i juni? (Kan leses her.) Der skrev jeg at jeg hadde smakt en annen variant av hummuschips som var enda bedre. Og det er denne her; Hummus Tomato & Basil Chips.

Hummus tomat og basilikum

Hummus tomat og basilikum åpnet

Jeg fikk en smaksprøve på den på Sunkost på Kuben i Hønefoss, og skjønte fort hvorfor jenta bak disken var så ivrig på at jeg skulle smake.

IMG_4448

Akkurat som ved dillvarianten likte jeg både fasong og størrelse veldig godt her. Det er lette små skjell, passe store i munnen, og hadde jeg ikke visst at de var lage av kikerter hadde jeg glatt tatt det for å være helt vanlig presset potetmasse. Likte også kryddersmaken veldig godt. Man kjenner ordentlig deilig tomat og basilikum, og jeg kjente også et passe sterkt innslag av hvitløk. Fin kombinasjon. Synes det var såpass bra med smak av krydderet at jeg ikke enset det lille hintet av kikerter som jeg merket hos dillvarianten.

Hummus tomat og basilikum i skål

Disse skjellene kan jeg godt spise igjen. Synes også det er helt greit at de er bakt i steden for fritert, så blir man ikke så fettete på fingrene. Glutenfrie er de også. Foreløpig har jeg bare sett dem hos helsekosten, men kanskje de kommer i matbutikkene etter hvert også?

Noen andre som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.