Minions fruktgodteri fra Halva

I morgen er det premiere på Minionsfilmen, og har dere sett at disse små gule skurkehjelperne har sitt eget godteri? Det kommer fra finske Halva, men her i Norge distribueres det av Lime Nordic.

Minions candyIkke uvanlig med spin off produkter til filmer, og jeg måtte så klart teste en slik pose. Som dere ser inneholder den gelefigurer i ulike farger, alle med minionsfasong. Nammis!

Minions candy åpnetYes, disse var skikkelig gode! Jeg hadde trodd de skulle være ganske harde utenpå, med glatt gele inni, men de er egentlig bare ganske seige og litt trå tvers igjennom hele. Bare bitte litt hardere ytterst. Konsistensen holdt en helt ypperlig gummigodtstandard synes jeg, – kan jo være fordi de var så ferske, og så er det jo artig med disse snodige fasongene på hver bit. 

Hver farge har sin egen, ganske tydelige og saftige fruktsmak, og jeg spiste de mørkeste røde først. De var best! De gule med banansmak var det flest av, men jeg gjetter at sammensetningen er litt tilfeldig og varierer noe fra pose til pose.

Minions candy figurerSå vidt jeg vet selges disse nå på kinoer rundt omkring i tillegg til i Coopbutikkene. Gjetter at det går med noen poser i dagene som kommer, når folk skal se, eller har sett filmen. Og disse er det absolutt helt trygt å kjøpe. Bare å gumle i vei. God fornøyelse! 😀

Gjenkjøp: Ja 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.