California Style by BigOne Venice Beach Meatballs

Det er nesten forbløffende hvor mange typer ferdigpizza det går an pønske ut. Synes det dukker opp nye varianter ved hvert eneste slipp, noen mer kreative enn andre. Det er bare å ta et kjapt søk på pizza her på bloggen, så dukker det opp utrolig mange varianter som har kommet og gått igjen. Vel, nå i vår kom BigOne med to nye varianter; California Style. Vi har testet den som heter Venice Beach Meatballs.

California BigOne

Dette skal være en slags amerikansk pizza med litt tynnere bunn og smakskombinasjer som strekker smakene litt lenger. Hm, lengre enn hva? Lengre enn planlagt? Lengre en forventet? Lengre enn i fjor? Liker ikke sånne halvferdige utslengte påstander. Uansett; pizza’n har smak av spicy kjøttboller, chorizo, bacon og  søte soltørkede tomater. Virket jo lovende nok. Her er den frossen:

California BigOne frossen

Og her er den etter 15 minutter i ovnen:

California BigOne stekt

Denne var god synes jeg. Bra med smak på både kjøttboller og chorizo uten at det var sterkt. Nice! Liker når det er mye smak uten at det etser bort tannkjøttet. God og mye smak er nemlig ikke synonymt med sterkt. Man kjente også godt smaken av purre sammen med kjøttinnslagene, og jeg synes faktisk den grønnsakssmaken som purren tilførte løftet hele inntrykket og gjorde totalsmaken mer fyldig og  helhetlig. Passe tykk bunn var det også – jeg liker jo ikke så godt sånn tynn og knasende flatbrødbunn på pizza, liker å kjenne at baker’n ikke har vært gjerrig på deig.

California BigOne stykke

Alt i alt ble jeg altså positivt overrasket her, og mine to (voksne) medsmakere mente også den var god.
Og så kan jeg på tampen ta med at den gjorde seg godt kald dagen etter også. 🙂

Så får jeg vel spørre som han duden i reklamefilmen for disse pizzaene: What do you think?

Gjenkjøp: Ja

 

9 thoughts on “California Style by BigOne Venice Beach Meatballs”

  1. Ikke fan av frossen pizza, men tenkte jeg skulle tipse om Kvikk Lunsj med Blåbær er å finne hos Deli De Luca igjen.

    1. Oi, det visste jeg ikke! Tusen takk for tips! Må definitivt ta meg en bytur og teste. Merker så godt at jeg ikke jobber i sentrum lengre, får ikke fulgt med like godt på Deli og Narvesen – blir veldig glad for tips! 🙂

  2. skal kanskje prøves! Syntes det virker litt lite kjøttfyll i tillegg til mye skorpe noe jeg ikke kan fordra. De burde ha ost helt til kanten 😉

  3. Denne har jeg alltid en back-up av i fryseren, må jeg innrømme. Rett og slett knallgod til å være frossenpizza!

  4. En kommentar på generelt frossepizzagrunnlag til deg (og andre)
    Når fyllet på pizzaen ligger så skjevt fordelt som på denne pizzaen, pleier du aldri å flytte på kjøttbitene så det blir litt på hvert pizzastykke?
    Jeg er nok i overkant systematisk av meg, men her hadde jeg brukt tid på «ombygging»

    1. He-he, jo pleier ofte å gjøre det jeg også. Men på denne her var bitene så frosset fast at jeg ikke fikk det til noe særlig. Har omorganisert litt altså. Rev faktisk i stykker en av chorizobitene i forsøket, og måtte legge den ned på samme plass igjen for at det skulle se helhetlig ut på bildet. 😀
      Artig innspill!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.