Bønne og Linsesalat med tomat fra Denja

Smakte for noen uker siden denne Bønne og Linsesalaten med tomat fra Denja.
Dere har garantert sett den i kjøledisken.

Bønne & linsesalat

Siden jeg liker så godt de tilsvarende variantene fra ulike produsenter i oljelake, var jeg optimistisk og superspent. Tenkte at den kom til å smake som avanserte bønner i tomatsaus. Og bare for å ha sagt det så er faktisk tomatbønner, eller beans som vi kaller det her i huset, noe av det beste jeg vet. Det går vel aldri en helg uten at vi har det til frokost minst en av dagene.

Bønne & linsesalat ute

Denne salaten inneholder altså bønner i tre forskjellige farger, kikerter og linser, og alt er blandet sammen i en litt tykk og fyldig tomatsaus. På hjemmesiden til Denja står det at den er perfekt til lyst kjøtt og fisk, både sommer som vinter og den kan nytes både kald og oppvarmet. Videre er den naturlig rik på proteiner, og dermed må den jo være et sunt og godt alternativ til potetsalater.

Bønne & linsesalat  inne

Jeg ble ikke helt overbevist her dessverre. Og jeg mener virkelig dessverre, for som dere sikkert skjønner av det jeg har skrevet lengre opp hadde jeg virkelig positive forventninger. Jeg antok med stor sikkerhet at dette var et produkt som passet mine preferanser. Men det var akkurat som om ikke alt passet helt sammen for meg. Litt mismatch.. Alle bønnevariantene er helt kurante, -og jeg liker bøner! -men i denne nesten salsalignende sausen kom de ikke helt til sin rett og det gjorde heller ikke sausen. Salsasmaken passer egentlig eller ikke til «vanlig» grillmat for meg, selv om det ikke var så veldig fremtredende salsasmak her.

Bønne & linsesalat på tallerken

Innmari dumt, men det blir altså ikke gjenkjøp av denne. Beklager så meget. Mamma likte den god da, så hun fikk resten av min boks. Kanskje hun kjøper den igjen?

Er spent på å høre om hva dere andre som har smakt synes? Likte dere denne eller er dere enige med meg?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.