Pizza Topping Garlic & Onion fra Santa Maria

Da snakker vi Pizza Topping fra Santa Maria folkens. Ikke helt nytt produkt, men siden jeg ikke hadde smakt før nå nylig, skriver jeg en liten post.

Pizzatopping fra Santa Maria

Denne har smak av hvitløk og løk, og kommer i samme snertne flasken som pizzasuasen jeg skrev om for en stund siden (her). Jeg har prøvd den både på vanlig hjemmelaget pizza og på lettvind tortillapizza.

Pizzatopping fra Santa Maria på tortillapizza

Hmm, smaken overbeviste meg nok ikke helt her, men konsistensen var fin. På hjemmesiden til Santa Maria er sausen beskrevet som kremet, men jeg synes egentlig den var mer tynn og glatt som en gjennomsnittlig salatdressing. Og det var bra. Hvis konsistensen på pizzadressing blir for fast og fyldig synes jeg hele pizzabiten drukner i dressing og da forsvinner pizzasmaken. Og så blir alt bløtt og vassent. Med denne flasken synes jeg det var lett å fordele sausen utover og få akkurat ønsket mengde. Bra igjen. Den var imidlertid ikke så rennende at den deiset av bare man holdt pizzastykket litt på skrå.

Smaken var grei, ganske typisk rømmedressing egentlig, men allikevel en anelse for syrlig for meg. Jeg synes også hvitløksmaken ble for dominant i forhold til den vanlige løken. Jeg er absolutt veldig glad i hvitløk altså, men her ble den liksom litt for spiss og litt for utenlandsk i preget. Litt vanskelig å forklare, men dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener. Jeg liker nok bedre pizzatopping med en rundere smak av løk og grasløk hakket bedre. Venninnen min syntes den var supergod da – hun har nok ikke like sart gane som meg. 🙂

Pizzatopping fra Santa Maria på pizza

Ikke misforstå. Ikke noe gæærnt med denne her, gjetter på at mange synes den er helt topp. Tror allikevel jeg velger en annen variant når flasken er tømt.

Hva synes dere om denne her da? Må da være flere enn meg som har smakt?

Gjenkjøp: Tviler

 

2 thoughts on “Pizza Topping Garlic & Onion fra Santa Maria”

  1. Dette er min favorittdressing som jeg har kjøpt fast i et par år. Har alltid en stående i kjøleskapet. Bruker den både på pizza og også en stripe av den på tacoskjellet sammen med vanlig tacosaus. Kanskje grunnen til at jeg elsker den er samme grunn til at du ikke synes den er så fantastisk? Jeg har nemlig sansen for litt mer utenlandske smaker og er ikke så begeistret når noe smaker altfor “norsk” 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.