Oppfølging på vaskerullen fra Jordan

Må bare lage en rask oppfølgingspost til innlegget om vaskerullen fra Jordan. (Innlegg her.)
Noterte meg nemlig pris på refillklutene da jeg handlet i går, og det var jammen meg forskjell på Rema og Rimi! På Rema kostet pakken med 100 kluter 55,80 og på Rimi 64,90. Ganske stor forskjell, synes dere ikke? Blir ikke så mye pr klut, siden hver pakke inneholder 100 stk, men allikevel!

Refill på Rema Refill på Rimi

Selve dispenseren, som jeg betalte 139 for på Kiwi kostet forresten hele 159,50 på Rimi! Det var en ganske drøy forskjell synes jeg. Spesielt siden veiledende pris fra Lilleborg faktisk er 139, slik som jeg betalte på Kiwi. Se, det står faktisk her på siden til Lilleborg!

Jeg har ikke komme så langt at jeg har hatt behov for noe refill enda, men jeg lover at jeg ikke kommer til å handle refillpakke på Rimi i hvertfall! Og haha, det er en liten tegneserie på baksiden som forteller hvordan man enkelt skifter rull, så det er bare å avbestille ingeniøren. Ref. forrige innlegg. 🙂

Refill baksiden

Dette skal vi nok få til 🙂

 

4 thoughts on “Oppfølging på vaskerullen fra Jordan”

  1. Hei!
    Vet ikke om noen kanskje allerede har kommentert dette, men selv om jeg absolutt ser nytteverdien og liker designet på dette nye produktet, får jeg en litt dårlig følelse. Det virker som om det blir stadig mer engangs og “bruk og kast” innen rengjøringsprodukter. Engangskluter, sprayer ol. Skal være den første til å innrømme at jeg noen ganger bruker dette selv, for at det er praktisk er det ingen tvil om!

    Føler også denne bransjen “skremmer” forbrukerne til å tro at man må bruke engangs for at det skal være hygienisk nok. Vel, man kan vaske kluten før den blir sur også og vaskemaskinen går jo uansett hjemme hos oss i alle fall. Jeg har nemlig den omtalte klutenallergien, hehe 🙂 Skifter mine mikrofiberkluter omtrent hver eneste dag. Tilbereder vi rå kylling ol. desinfiserer jeg benken etterpå. Så er det vel noe med at det faktisk ikke bør være desinfisert/bakteriefritt “overalt”?

    Prøver ikke å være moralistisk her altså, men dette kan jo ikke være bra for miljøet? Blir litt skuffet når slike store selskaper ikke bryr seg mer om dette temaet. Eller, det er vel kanskje vi forbrukere som har makta?

    Lurer egentlig veldig på hva du tenker om dette tema 🙂

    1. Har tenkt på akkurat det samme selv og har derfor valgt å ikke kjøpe denne, selv om det som du sier er innmari kjekt. Det er jo ikke nødvendig å bruke mer engangsgreier enn man strengt tatt må!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.