Nutty Frutty fra Justnuts part two

Dere leste kanskje innlegget om den blå Nutty Frutty fra Justnuts?
Nå har vi testet den lilla posen også. Den fineste. 🙂

nuttyfrutty Lilla

Denne har de også på Sunkost på Bærums Verk, og innholdet består av tranebær, cashewnøtter og gresskarkjerner. Justnuts bruker bare av økologiske og fairtradesertifiserte ingredienser. Og det vet jeg mange er opptatte av!

Justnuts på helsekosten

Jeg synes nok ikke denne miksen var like god som den i blå pose. Tranebærene, som jeg først trodde var rosiner, dominerte litt for mye, og når jeg ikke er så glad i gresskarkjerner, i hvertfall ikke så mange samlet på en gang, -da blir det for tørt, ble ikke miksen optimal. Cashewnøtter var veldig gode, men det var ganske få av dem i posen jeg hadde.
Nuttyfrutty lilla i hånda

Jaja. Jeg ble sittende og gnaske i meg alt uansett, og jeg synes størrelsen på posen er perfekt.
Akkurat passe når an trenger en liten treat.

Nuttyfrutty lilla åpnet

Designet på posen er supersøtt – ingen diskusjon. Men det er ikke nok til at det blir gjenkjøp av akkurat denne for min del. Men artig å ha smakt. Blir nok den blå neste gang jeg er på Bærums Verk igjen.
Er det flere som har testet disse posene enda? Hvilken likte dere best?
Innlegget om den blå kan leses her.

Gjenkjøp: Nei 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.