Magisk Sjokosmell fra Mors Hjemmebakte

Ble faktisk oppmerksom på denne lille posen på Instagram her om dagen; Sjokosmell fra Idun – Mors Hjemmebakte. Begynte så klart å lete, og på Ultra i Sandvika hadde de den i bakehylla.

Sjokosmell i hylla – Kopi

Dette er sånne små knaser som knitrer i munnen, og hver lille knas er dekket av sjokolade. Trenger vi ikke alle litt magi innimellom? 😉 Absolutt et produkt jeg ønsker velkommen!

Sjokosmell

De ser ut som bitte små pops. ♥

Sjokosmell små pops

Vi prøvde dem som strøssel på is, og det var stor suksess. Ha, kanskje aller mest for meg.
Det spraker ikke så veldig mye, antagelig fordi en del av knasene ble litt bløtet opp av isen eller kanskje druknet litt i sjokoladetrekket, men man kjenner helt klart litt magi i munnen allikevel. Sjokoladesmaken er også upåklagelig, og jeg kan godt tenke meg at dette er artig å pynte muffins med også. Tror faktisk vi må bake og forsøke det ganske snart.

Sjokosmell på is

Kommer sikkert til å kjøpe en pose til når denne er tom.
Og ja, til dere som lurer, så har jeg sneket meg til maule litt rett fra posen. Synes slik smelling og popping er utrolig moro. Og når man ikke spiser det sammen med noe annet smeller det masse. Hverdagsgleder. 😛

Har noen av dere smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Magisk Sjokosmell fra Mors Hjemmebakte”

  1. Hei, jeg kjøpte den softisen som skal piskes. Etter anbefaling her fra siden. Trodde virkelig ikke noe på at den skulle smake softis. Men den gjør jo det! Ble veldig overrasket, men den smakte helt vanlig, god vaniljesoftis.

    Tenkte kanskje du ville ha en tilbakemelding fra de som prøver ut ting du anbefaler 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.