Hummus Creamy Dill Chips fra Eat Real

Kom over en hel stabel med nye, spennende chipsvarianter fra Eat Real på helsekosten i helgen. Blant annet denne; Hummus Creamy Dill Chips.

Hummus creamy dill på Sunkost

Fant ut at jeg ville teste sammen med noen venninner, alltid moro å høre hva andre synes om nyhetene som dukker opp også. Og siden chipsen hadde dillsmak, prøvde vi dem like godt sammen med et lite rekemåltid i hagen.

Hummus chips dill

Som dere ser er dette glutenfri chips laget av hummus, altså kikerter, og chipsen er bakt istedenfor fritert. Sikkert derfor det står at den inneholder 48% mindre fett enn vanlig. Helt greit det, så blir man ikke greasy på fingene når man spiser.

Hummus creamy dill i skål

Man kjente at det smakte dill her, uten tvil, men ikke på en gjennomtrengende måte. Heller passe diskret. Det smaker også ganske fyldig, nesten på grensen til smøraktig innimellom, så Creamy i navnet er på sin plass. Og det er positiv ment.

Konsistensen kjennes typisk som andre chips som er presset sammen, og selv om man kjenner en vag smak av kikerter, hadde jeg nok ikke gjettet at den er laget av hummus istedenfor potetmasse om jeg ikke hadde visst det. Likte også fasongen og størrelsen pr enhet veldig godt, stort pluss.

Hummus creamy dill på bordet

Siden jeg i utgangspunktet ikke er noen stor dillfan er jeg usikker på om det blir gjenkjøp, men det kan hende. Vi klarte i hvertfall helt fint å spise opp alt i bollen her, ganske raskt også. 🙂

Kan forresten fortelle at jeg allerede har smakt en variant til i denne serien, og den likte jeg enda bdre enn denne. Innlegg kommer.

Andre som har sett disse i helsekosten og smakt?
Hva synes dere?

Gjenkjøp: Kanskje 

 

2 thoughts on “Hummus Creamy Dill Chips fra Eat Real”

  1. Disse har jeg smakt i Sverige, bare med chili. Skikkelig gode! Er det den varianten du også har smakt som du syns var bedre? Vet jo at du ikke er så glad i sterkt, men disse er ikke sterke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.