Grandiosa 4xOst fra OrklaFoods

Jeg måtte selvfølgelig smake på den nye grandisen som kom i mai. Den med bare ost.
He-he, de er vel aldri et produktslipp uten en ny Grandiosa, er det vel?

Grandiosa 4xOst

Denne her har altså ikke noe kjøtt eller pølse, men tomatsaus og fire ulike ostevarianter. Ostene er Norvegia Fyldig, Jarlsberg, Mozzarella og Edamer. Veldig bra for alle disse menneskene som ikke spiser kjøtt i hvertfall. Nå kan også de nyte en Grandiosa en travel ettermiddag om de vil!

Syntes det så litt småglissent ut med fyll da jeg tok av plastikken, men kan med en gang avkrefte at det ble for lite ost. Heldigvis!

Grandiosa 4xOst frossen

Pizzaen stekes på vanlig grandiosavis, på 225°, varmluft anbefales ikke.

Så var den klar.

Grandiosa 4xOst ferdig stekt

Jeg hadde håpet at det skulle smake vanlig grandis uten skinke og paprika, men det gjorde det egentlig ikke. Denne smaker slik “de andre” grandiosaene smaker. Skjønner dere hva jeg mener? Det er altså brukt en annen tomatsaus enn på den originale, i hvertfall så vidt jeg kunne kjenne. Sausen virket på et vis litt tynnere og så er den rødere enn den på originalen. Smaken er ok den altså, dog noe diskret. I tillegg er det strødd på et grønt krydderdryss over det hele, noe som virkelig kan skremme små barn. 😉

Osteblandingen var fyldig og god. Det smakte skikkelig ost, uten å være for skarpt eller sterkt, og det ble heller ikke sånne små dammer av fett rundtomkring. God kombinasjon, veldig godkjent.

Bakpå esken foreslås det å bruke denne som utgangspunkt, og pimpe den med eget favorittfyll. God tanke det, men det tar jo ikke lange tiden å bake en egen pizzabunn heller. Hvis man først skal lage sin egen vri mener jeg. Nå som det finnes så utrolig mange gode ferdigmixer til både bunn og saus også.

Grandiosa 4xOst stykke

Jaja, spennende å se om det kommer noen ny Grandiosa til høsten. Nå må vel alle ideene være oppbrukt snart?
Hva med å lansere en fersk Grandiosa forresten? Fersk pizza er jo så digg! Bedre enn frossen. Og når jeg tenker etter kan jeg ikke i farten komme på noe fersk pizza fra en merkeleverandør? Men det finnes jo mange EMV-varianter. Tror jeg har spist fra både First Price, Fersk&Ferdig og Smart365. Og så har vel Rema hatt noe eget også? Men hvor blir det av den ferske merkepizzaen?

Jeg tror egentlig ikke det blir gjenkjøp av denne her. For oss kjøttetere var det noe som manglet og skal vi først ha Grandiosa velger vi nok en litt mer spennende variant. Hva med dere? Likte dere denne? Og er det flere som ønsker seg en fersk merkepizza?

Gjenkjøp: Neppe

 

7 thoughts on “Grandiosa 4xOst fra OrklaFoods”

  1. Denne har jeg ikke prøvd. Blir litt kjedelig uten kjøtt og liker best originalen, uansett, sånn 1-2 ganger i året når man helt “mister grepet” 😀 Såkalt “fersk” pizza har jeg ikke så gode erfaringer med – synes bunnene blir mer soggy og småseig, på en litt feil måte, mens frossenpizza blir passe sprø.

  2. Skulle ønske noen kunne kommen med en frossen “hvit” pizza, vil si med creme fraiche eller rømme istedenfor tomatsaus.
    Tror stabburet hadde en variant for rudtn ni år tilbake, med creme fraiche og asparges…”Mia” tror jeg den het.
    Jaja, lite hjertesukk fra meg.
    Digger bloggen din, er selv der at produktslippene vår og høst (nesten) er som julaften og bursdag på en gang;)
    Ha en fortsatt fin sommer!

    1. Åh, hvit Grandiosa støtter jeg, det hadde vært gøy! Ellers er jeg også fan av den originale, men også ferske pizzaer – jeg liker at de er litt myke, jeg….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.