FUN Light Bringebær Lime fra Orkla Foods

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om noe å drikke her på bloggen, men i dag har vi smakt den nyeste Fun Lightvarianten; Bringebær Lime.

Fun light bringebær og lime

Som dere vet lukter jeg alltid på det jeg åpner. Her kjente jeg tydelig bringebærduft, men også noe sitrusaktig som nesten minnet meg om oppvaskmiddel. Huff da, det hørtes ikke så flatterende ut, men de er virkelig ikke negativt ment. Mener bare at jeg kjente den der syrlige friskheten som selvfølgelig kommer fra limen, og det første jeg tenkte da var noe slags rengjøring. Men smaken minner definitivt ikke om oppvaskmiddel altså.

Fun light bringebær og lime i glass

Likte at fargen var så ren, klar og transparent. Det er ikke antydning til noe grums her. Og som de andre Fun Lightene har den ikke sukker og tilnærmet ingen kalorier.

Fun light bringebær og lime oppi

Saften smaker definitivt mest bringebær, og som så mange av de andre Fun Lightsmakene synes jeg den er overraskende søt. Uten at det blir klissete. Man kjenner imidlertid også noe fresht og syrlig fra limen akkurat i det man tar seg en slurk, noe som gjør hele inntrykket litt mer spennende. Var okay denne altså. Jeg prøvde både et glass til middag og et glass ute på verandaen etter litt hagearbeid.

Min lille saftdrikker og hennes venninne mente det smakte “skikkelig saft” og drakk som bare det i hagen.

Fun light bringebær og lime småjentene

Når det gjelder gjenkjøp er jeg imidlertid ikke helt sikker. Kunne gjerne valgt den igjen ut i fra smaken, men siden vi ikke drikker så voldsom mye saft her i huset, og vi akkurat nå har en gjeldene favoritt i Fun light sitrusfest, blir det antagelig den vi kjøper neste gang igjen. Tror jeg. Men helt sikker er jeg ikke…

Hva synes dere om denne her? Regner med at flere har smakt? 😀

Gjenkjøp: Usikker

 

2 thoughts on “FUN Light Bringebær Lime fra Orkla Foods”

  1. Denne likte jeg faktisk kjempegodt! Jeg sliter i blant med å få i meg nok vann, og tyr derfor av og til saft for å få i meg ekstra væske – og jeg ble absolutt positivt overrasket over denne. Da jeg åpnet den slo en veldig syntetisk duft mot meg, og jeg ble umiddelbart skeptisk, men jeg synes smaken er veldig fin og ikke spesielt kunstig. Ser ikke bort fra gjenkjøp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.