Sprett Yoghurt Pluss fra Tine

Dette blir nesten bare en liten notis, men husets lille yoghurtspiser har testet Sprett Yoghurt PLUSS fra Tine.

Sprett

Dette er altså yoghurter med fancy navn som Bananza, Blåmagi, Vanilladilla og Tuttifrutti. Yoghurten er tilsatt D-vitamin, den er helt uten E-stoffer, den har lite sukker og den er laktoseredusert. Too good to be true?

Sprett bokser

Vel, jeg tok ikke separate bilder av de ulike boksene etter hvert som vi prøvde, men kan med en gang avsløre at de ikke falt i smak. Overhodet. Sikkert flott at det skal være så sunt og naturlig, men jeg synes heller ikke det var spesielt godt. Det ble for tamt liksom. Platt og noe manglet i fht yoghurtsmaken jeg er vant til. Ha, vedder på at det er sukker… De er to beger av hver smak og vi endte med å gi bort resten faktisk. Jaja, så mye hjalp det med fine bokser og fancy navn, men Tine skal ha for forsøket.

Gjenkjøp: Nei

 

6 thoughts on “Sprett Yoghurt Pluss fra Tine”

  1. Her i huset har vi ein 2 år gammel yoghurt-spisar, og etter denne mye typen kom i butikken har vi ikkje kjøpt anna. Han spis eit yoghurtmåltid kvar dag så det passar fint med litt mindre sukker for vår del. Han synsast vertfall dei smakar godt. Eg sjølv har berre smakt på den med tuttifrutti smak og den med vaniljesmak. Likte den med vanilje. Men den andre hadde eg litt same oppfatninga som deg, smaklaust. Blir nok uansett eit fast innslag i kjøleskapet vårt denne yoghurten 🙂

  2. Denne sendes nå med minsten på 2 år i barnehagen.. Aner ikke om de har falt i smak, etter det du har skrevet her må jeg kanskje høre med de ansatte! ☺️

  3. Her i huset falt den i smak, både hos barn og voksen 🙂
    Synes vanilje var en av de beste, pluss jordbærvarianten i 4.pakningen!
    Fikk forresten tommel opp på helsestasjonen på denne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.