Søl på Rimi

Kom gående i full fart på Rimi her tidligere i uken, og holdt på å tråkke rett oppi dette her:

Søl på Rimi

Isj. Jaja, det kunne jo ha skjedd rett før jeg kom tenkte jeg, og antagelig hadde ingen ansatte sett det enda. Jeg huket tak i en fyr som ryddet litt lengre inn i butikken, og gjorde ham oppmerksom på sølet. Tenkte at nå springer han vel og finner feiebrett, klut og bøtte, og ordner opp fort som svint. Men hva gjør tenåringen? Han plukker seg uanfektet noe mat og slentrer til kassa ganske parallelt med meg. Han skulle ha pause og gadd tydeligvis ikke rydde opp sølet først. Han mumlet til en kollega at det lå visst noe søl borte ved pastaavdelingen som noen måtte fjerne, og så betalte han maten sin.

Er det virkelig mulig? Jeg fikk skikkelig hakeslepp. Hva slags innstilling er det? Hvor var ansvarsfølelsen? Det er tydelig at mange tar lett på ting ja. Hadde jeg vært sjefen hans skal jeg love at vi hadde satt oss ned og tatt en alvorsprat. Lurer på hvor mangel flere enn meg som nesten snublet oppi griseriet før det ble fjernet. Makan!

 

4 thoughts on “Søl på Rimi”

  1. Rimi er desidert Norges verste matbutikk! Udugelige ansatte, tomme hyller og elendig utvalg. Jeg har vært i en del Rimi butikker og det er det samme i alle de jeg har vært i.

  2. Jeg lar meg egentlig sjokkere mer over at voksne mennesker ikke sier ifra når de knuser ting i butikken. Og det der med å ombestemme seg ang. en kjølevare, for så å sette det fra seg i nærmeste vanlige hylle, hva er nå det for noe tull, da??

  3. Til hans forsvar så hadde han kanskje klokket ut for å ha pause.. det er ganske surt å måtte jobbe midt i den lille tilmålte ubetalte pausen man har når man jobber i matbutikk.. 🙂 Men han burde jo sagt ifra til en kollega som ikke hadde pause med en gang. (Og folk som river ned ting burde si ifra selv så ikke andre kunder må oppdage og gjøre det..)

  4. Sier ikke at han gjorde det rette, men jeg jobber i butikk selv og presset på timeforbruk er presset til det minimum. Om jeg i min butikk måtte rydde opp dette i min pause måtte jeg ha brukt min ubetalte pause til å rydde opp, og dermed hadde fort 10 minutter av pausen blitt borte. Å forlenge pausen med 10 minutter er heller ikke aktuelt da vi ikke er ekstra folk på jobb.
    Jeg ser problemet og frustrasjonen din, men jeg forstår også gutten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.